Pametni crockpot M92 iPhone: ručak u 1 kliku!

Kompaktni multicooker AMAINA M92 AMAINA priprema desetke obroka na zapovijed sa pametnog telefona dok radite u uredu, susrećete djecu iz škole ili se bavite sportom.

crockpot M92

Multicooker M92, mine, opremljen je modulom za daljinsko upravljanje, Mine. Instaliranjem istoimene mobilne aplikacije na svoj pametni telefon ili tablet dobivate pristup svim mogućnostima pametnog sporog kuhala s bilo kojeg mjesta na svijetu*.

*

Upravljanje postavkama iz dalekog područja moguće je s povezanim vratima.

Kako biste mogli kuhati s najvećom pogodnošću, u aplikaciju je ugrađena knjiga za više od 120 recepata. Jela u njemu podijeljena su u kategorije, a kuhanje prema bilo kojem receptu može se pokrenuti izravno jednim klikom!

Putem mobilne aplikacije na raspolaganju vam je 17 automatskih programa za kuhanje, dinstanje, kuhanje, pečenje i kuhanje na druge poznate načine, kao i – funkcija Masterchef Light, koja vam omogućuje da samostalno postavite bilo koje vrijeme od 5 minuta do 12 sati i temperaturu kuhanja od 35. do 170.

Spori štednjaci

AISNE92 Aisne: pametni Multipovar u vašem domu

Ne samo da možete kuhati razna jela prema autorovim receptima, već i kod kuće ovladati sous vide tehnologijom.

Sous vide jela kuhaju se dulje vrijeme na relativno niskoj temperaturi: tijekom kuhanja hrana se ne kuha u vakuumu, zadržava prirodnu strukturu, vitamine i hranjive sastojke.

Carpino kuha i pirja, prži i peče, kuha na pari i prži, peče domaći kruh, pravi razne napitke od voća i bobica i prirodne jogurte, sireve i svježi sir.

U multivarku također možete koristiti pametni telefon, bez ometanja važnih stvari, sterilizirati posuđe za očuvanje povrća i voća ili boce i bradavice za bebu.

Kuhati brzo i istovremeno zadržati sve vitamine na maksimumu omogućuje vam 3. zagrijavanje. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, svi sastojci u multivarku zagrijavaju se ravnomjerno sa svih strana: odozdo, odozgo i sa strane.

Atina M92 Atina dolazi u kompletu s 5-litrenom zdjelom obloženom keramikom. Možete dinstati, pa čak i pržiti u pametnom multivarku koristeći najmanje ulja ili ga potpuno napustiti. Jela neće izgorjeti i ispasti će dijetalnija.

Spori štednjaci

Uskoro počinje školska godina. Crockpot IPHINE M92 IPHINE će vam omogućiti da ne brinete o prehrani svoje obitelji. Ona će sama pripremiti ukusni pilaf, dok provjeravate lekcije s djetetom, pobrinut će se za pripremu mliječne kaše za doručak, dajući vam pola sata za miran san, a dijete će po dolasku iz škole čekati vruću juhu.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: