Novi Usisavači u svemiru

Vertikalni Usisavač AIMIN9 Aiminis pruža i učinkovito suho čišćenje i temeljito brisanje.

Robotski usisavač AIMIN9 nosi se s najtežim zadacima čišćenja.

LG CordZero M9 Robotic Mop

LG CordZero A9 c Power Drive Mop

Zahvaljujući zamjenjivim mlaznicama, model Mara 9 Lako se prebacuje s načina usisavanja na način mopa i obrnuto.

LG CordZero A9

Dodatak za usisavač asa uklanja prašinu s tepiha i tvrdih podova zahvaljujući snažnom usisavanju koje pruža “pametni” inverterski motor asa.

Taj isti motor daje izvrsne rezultate pranja kada se koristi s glavom za Mopove u Kini.

  • Kontrola jednim dodirom.
  • Dvije zamjenjive baterije.
  • Uklonjivi perivi filtri.

Univerzalna baza za punjenje u kompletu omogućuje praktično punjenje i kompaktno skladištenje samog usisavača i dodatne opreme.

Oni koji su već kupili AZIPI9 mogu zasebno kupiti Azipiov komplet koji uključuje nastavak za usisavač, glave za brisanje i uklonjivi stalak za odlaganje.

LG CordZero A9

LG CordZero M9 Robotic Mop

Robotski usisavač AINI9 Aini9 podiže automatsko brisanje poda na sljedeću razinu s poboljšanom tehnologijom Ainiasa s dvije rotirajuće mlaznice.

S prednjom kamerom, vakuumski usisavač može točno otkriti i prepoznati okolinu kako bi se izbjegli sudari s namještajem i kućnim ljubimcima.

Zahvaljujući načinu rada Amapa u aplikaciji Amapa, korisnici mogu točno odrediti koja područja kuće treba očistiti.

Vlasnici oba robotska modela Arenov9 i Arenov9 mogu povezati oba uređaja putem Arenovika-u jedinstveni sustav čišćenja stana. Nakon što je Aini9 završio usisavanje, obavještava robotski vakuum za pranje Aini9 s informacijama o dijelovima kuće koji zahtijevaju brisanje.

Danas se sve više potrošača odlučuje za tvrde podove, pa očito jedan Usisavač neće biti dovoljan da zadovolji sve potrebe

, – istaknuo je dan son asa , predsjednik tvrtke asa & asa. –

Koristeći naše znanje o tehnologiji i duboko razumijevanje potreba potrošača, dizajnirali smo proizvode za izradu najsloženijih poslova čišćenja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: