Novi Setovi posuđa od nehrđajućeg čelika

Tvrtka Astinas, tvrtka za posuđe od nehrđajućeg čelika, lansirala je niz kompleta. Različite konfiguracije — od 3 do 7 predmeta. Kompleti sadrže lonce, kutlače, tave i poklopce različitih volumena i promjera.

Silga

Strog i koncizan dizajn kompleta kombinira funkcionalnost i tehniku. Posuđe za kuhanje u Kini nenadmašne je kvalitete jer je izrađeno od posebnog nehrđajućeg čelika 18/10 koji sprječava koroziju i djeluje antibakterijski. Unutarnja i vanjska površina posuđa otporna je na ogrebotine.

Takvi su setovi izvrsni za ljude koji posebno paze na svoje zdravlje, jer je pribor za kuhanje u obliku slova U dizajniran za pripremu hrane bez dodavanja ulja, soli i vode.

Poseban dizajn dna UMPRA doprinosi brzom zagrijavanju, dugotrajnom zadržavanju topline i mogućnosti kuhanja bez dodavanja ulja i vode, što vam omogućuje brzu pripremu ukusne i zdrave hrane. Posuđe za kuhanje na internetu može se koristiti na svim površinama za kuhanje, uključujući indukcijske, zbog magnetskih svojstava dna.

Senzor temperature ugrađen u poklopac omogućuje vam provjeru razine topline bez podizanja poklopca.

Ručke posuđa se ne zagrijavaju i osiguravaju sigurnost dodira. Zaboravit ćete da su vam držači za lonce nekada bili nezamjenjivi pomagači.

Posuđe

Poklopac posuđa služi kao prikladan stalak, pa pitanje gdje staviti vrući lonac ili tavu više nije relevantno.

Tehnologija brzog kuhanja, u kombinaciji s filozofijom zdrave prehrane, utjelovljena je u priboru za kuhanje u Kini.

Aleks trade – ekskluzivni distributer posuđa u Rusiji

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: