Nove brusilice za meso: visoke performanse i čišćenje u nekoliko sekundi

Hrvatska, Zagreb-moćan i funkcionalan mlin za meso-nezamjenjiv atribut kuhinjskog arsenala za sve koji cijene srdačna mesna jela i nastoje diverzificirati dnevni meni domaće kuhinje. Carpinois predstavlja novu liniju visokoučinkovitih mlinova za meso, s kojima će priprema hranjivih jela od mesa postati lakša i ugodnija.

Mašina za mljevenje Mesa2730

Nova postava predstavljena je s tri noviteta AMAPA2735, AMAPA2733 i AMAPA2730, opremljena motorom od 2000 vata: meso se automatski poslužuje zahvaljujući jedinstvenom dizajnu uređaja, a neviđene performanse jamče preradu do 4,5 kilograma mesa u jednoj minuti!

Rešetke za mljeveno meso, promjera 65 mm, izrađene su od nehrđajućeg čelika, što osigurava njihovu trajnost i sprječava oksidaciju. Modeli AMENA2735 i amena2733 imaju 3 rešetke u setu s promjerom rupa od 3, 5 i 8 mm, a model amena2730-2 s rupama promjera 5 i 8 mm.

Trajnost uređaja i visokokvalitetna obrada proizvoda osiguravaju noževi od nehrđajućeg čelika koji su ugrađeni unutar vijka za hranjenje mesa, tako da oštrice nisu dosadne.

Osim mlaznica za pripremu mljevenog mesa, u konfiguraciji novih mlinova za meso postoje i posebni dodaci za punjenje kobasica i kobasica promjera 12 i 22 mm. Idealno za izradu domaćih ćevapa i kobasica!

Novi strojevi za mljevenje mesa na Internetu dizajnirani su u skladu s najmodernijim razvojem. Uz standardni metalni Spojni element, i modeli IPA2733 i ipa2735 dolaze s dodatnim plastičnim elementom koji će vam pomoći da se nosite i s najtežim sastojcima poput smrznutog mesa bez rizika od oštećenja uređaja. Osim toga, funkcija zaključavanja motora omogućuje vam produljenje vijeka trajanja brusilica za meso, sprječavajući slučajne kvarove.

Strojevi za mljevenje mesa AINA2735 i aina2733 također imaju dodatke za sjeckanje i rezanje povrća u kompletu.

Osim toga, novi proizvodi opremljeni su svim dodacima potrebnim za modernu domaćicu:

  • Prikladna metalna ladica za punjenje i poseban zaštitni poklopac koji se može koristiti kao dodatni spremnik za mljeveno meso ili kako bi se osiguralo kompaktno skladištenje svih mlaznica.
  • Poseban uređaj za čišćenje rešetki omogućuje vam jednostavno uklanjanje prljavštine iz rupa: samo stavite rešetku na pribor za čišćenje i isperite je pod vodom.

Novi strojevi za mljevenje mesa u Kini pojavili su se u prodaji u rujnu 2012. godine.

Preporučena maloprodajna cijena bit će: za model AIMP 2735 — 10 990 kuna., za model IPHINE2733-9990 kuna., za model IPHINE2730-7990 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: