Nova linija tableta Haier 2014

Zagreb, 12. rujna 2014.

Haier, svjetski lider u proizvodnji velikih kućanskih aparata, najavljuje lansiranje nove linije ultra -tog i moćnih tableta, koji uključuje 5 uređaja na temelju Android operativnog sustava i 1 uređaja na temelju Windows OS -a. Nove stavke bit će opremljene moćnim procesorima, visokokvalitetnim zaslonima s QXGA rezolucijom, dvopojasnim Wi-Fi modulima i energetski intenzivnim baterijama do 7800mAh .

Haier

Haierpad 971

Značajke nove linije

  • Najnoviji operativni sustav Android ili Windows;

  • IPS zaslon s QXGA rezolucijom;

  • moćna hardverska platforma;

  • na jedno i lagano kućište izrađeno od materijala visoke kvalitete.

Haierpad w81: mini-planet na prozorima 8 tanki i lagani

Novi model HaierPad W81 opremljen je najnovijim Intel četverojezgrenim procesorom i Windows8 operativnim sustavom.jedan. Tablet će se isporučiti s unaprijed instaliranim Microsoft Office 365, što je idealno za korištenje tableta kao mini reference.

Haier

8 inčni HD IPS zaslon garantira jasnu i detaljnu sliku, a srebrno-metalni slučaj stvara moderan izgled.

Impresivan skup bežičnih komunikacija, kao što su: dvopojasni Wi-Fi, Bluetooth 4.0 i mikro-hdmi, uvijek će biti na mreži. 32 GB izgrađena -U memoriji će pružiti pohranu glazbe, fotografija, aplikacija i filmova, u riječi sve što treba!

Najtanji tableta na svijetu* debljina je samo 7 mm, a ovo je haierpad g781!

Glavna značajka nove stavke je upotreba OGS IPS zaslona, ​​koji jamči ne samo veličanstveno prikazivanje i prirodnost boja, već i šire kutove gledanja.

Računala i periferija

Tablet djeluje pod nadzorom Android operativnog sustava i opremljen je snažnim četverokutnim procesorom koji pruža visoke performanse. 3G modul će uvijek ostati u kontaktu, a HSPA+ tehnologija idealna je za gledanje streaming videozapisa, čak i bez povezivanja s Wi-Fi-jem.

Haierpad G782: Snažna glava procesora-lobe!

Haier

Tijelo novih predmeta izrađeno je od aluminijske legure, a dimenzije su samo 7.55 mmx8.15 mm. Hardverski dio tableta temelji se na ultramotivnom procesoru od osam kola, jamčeći brzu primjenu aplikacija.

Haier

Haierpad G782 ima najnoviji Android 4 operativni sustav.četvero. Zahvaljujući kapacitivnoj bateriji, trajanje autonomne uporabe osigurava se 6 sati pri maksimalnom opterećenju. Veličanstvena i detaljna slika s dubokim kontrastom i reprodukcijom prirodne boje zajamčena je zbog upotrebe QXGA zaslona, ​​čije su mogućnosti mnogo veće od mogućnosti punog HD -a.

Haierpad 971: Jedinstveni tablet u ultra-tonskoj kućištu

Prvi tablet u haier liniji -Up utjelovio se u ultra -naklonjenom slučaju zlatne boje. Premium segment uređaj. Izgleda elegantno i skupo. Tablet djeluje pod operativnim sustavom Android -a najnovija verzija, a performanse sustava pruža snažan četverokutni procesor.

QXGA 2048 x 1536 IPS zaslon ima nijanse prirodne boje i optimalnu opskrbu kontrastom. Ugrađena kamera od 8 megapiksela s autofokusom odgovorna je za visokokvalitetne slike, a prednja kamera idealna je za video konferencije.

Tablete
Tablete
Haier

Bilo koji multimedijski sadržaj s tableta lako se može prikazati na drugim ekranima pomoću mikro-HDMI kabela ili prijenosa, izravno, putem dvopojasnog Wi-Fi modula. Snažna baterija, kapaciteta od 7800 mAh, jamči kontinuirani rad pri maksimalnom opterećenju većem od 8 sati.

————————————————————————————

* U kategoriji7 “/8” Od 15. veljače 2014. resurs: Euromonitor International Limited

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: