Na kopnu i u vodi: pregled električnog brijača asa-asa 25 asa

/plyus.jpg

Opća ergonomija tijela i sustava za brijanje, Japanska montaža, senzor, brzo punjenje i dugo radno vrijeme, Osnovna njega.

Panasonic

Nema kućišta za pohranu.

Električni aparat za brijanje Panasonic ES-ST25 MilanoPanasonic_ES_ST25_Milano.j

Električni brijač za suho i mokro brijanje Ace-Acera25 Acepa

SPECIFIKACIJE

Sustav brijanja: mrežasti.

Napajanje: baterija litij-ionska , vrijeme punog punjenja 60 minuta.

Značajke: suho mokro brijanje.

Kontrole: tehnologija brijanja na dodir, indikacija načina rada na dodir i status punjenja.

Konstrukcija: 3 neovisna lučna mrežasta sustava za brijanje, linearni motor od 13.000 o min, unutarnje oštrice od japanskog čelika s oštricom od 30 a-op, pomične zaklopke na kućištu za čišćenje britve pod tekućom vodom, integrirani uvlačivi trimer.

Oprema: stalak za pohranu i punjenje britve, vodoravni ili okomiti nastavak za pohranu britve, četka za čišćenje.

Dimenzije: 150h64h47 mm. Težina: 145g.

Boja: Crna s umetcima zrcala.

Jamstvo: 1 godina.

Zemlja podrijetla: Japan.

OPIS MODELA

Novi brijač ima dvije ozbiljne prednosti: prvo, ugrađeni senzor koji samostalno određuje gustoću čekinja i automatski postavlja potreban način rada motora, a drugo, sastavljen je u Japanu. Dodajte tome tri luka-

oblikovane mreže luk je anatomski ispravan oblik mreže koji mu omogućuje da se čvrsto prilijepi uz kožu i posebno oštrenje japanskih oštrica-i dobiti lako i najsigurnije moguće brijanje. Linearni motor s maksimalnom brzinom vrtnje od 13 000 okretaja u minuti održava konstantnu snagu dok se baterija potpuno ne isprazni. Model koristi dugotrajnu litij-ionsku bateriju s vremenom punjenja od samo 1 sat i neprekidnim radnim vremenom od čak 45 minuta, što znači da će punjenje trajati oko dva tjedna.

Značajke suhog i mokrog brijanja s pjenom omogućuju vam upotrebu britve pod Tušem: tijelo je vodootporno, a posebni pomični zaklopci postavljeni na glavu za brijanje pomoći će vam da lako isperete britvicu nakon upotrebe pod tekućom vodom. Uređaj možete napuniti i očistiti zahvaljujući posebnom postolju koje se prilagođava bilo kojem mrežnom naponu, a plastična mlaznica zaštitit će Mreže za brijanje od oštećenja i pridonijeti prikladnom vertikalnom ili vodoravnom skladištenju električnog brijača.

Cijena: 5990 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: