Multi-pekar internet: aparat za vafle, roštilj, lješnjak, proizvođač sendviča-okupite svoju pekaru iz snova

Multipekar IPAINA je ve Trani i VIŠENAMJEN ki uređaj za pečenje i prženje, zamjenjujući mnoge tehnike mogućno tima mijenjanja ploča. Mogućnosti pečenja jednostavno su beskrajne. Multipekar TVINA omogućuje vam kuhanje očnih jela na roštilju, mirinih bečkih vafla, pečenje kolača od IRA ili keksa. Pomoću uređaja možete dobiti ukusne krafne, hrskave perece, slatke medenjake i kolače od maslaca.

Proizvođači krafni

Minimalna potrošnja

Multi-pekar priprema topla jela i slatkiše za oko 15 minuta i troši najmanje električne energije, jer je snaga uređaja samo 700 vata.

Obrada proizvoda

Multi-pekar TV serije 7

Za veliku obitelj

Proizvođači palačinki

Mali kuhinjski aparati

Mali kuhinjski aparati

Više porcija

Multi-pekar serije 7, AISINE je dizajniran tako da se odjednom mogu pripremiti do 4 porcije peciva, toplih predjela i jela s roštilja.

Multipekar vam omogućuje da napravite 4 pahuljasta vafla, 8 vrućih trokutastih sendviča ili 12 kolačića kurabier.

Mali kuhinjski aparati

Kućna mini pekara

Više od 25 kompleta izmjenjivih ploča razvijeno je za više Pekara serije 7, s kojima možete sastaviti mini pekaru s mogućnostima koje su vam potrebne. Samo promijenite ploče i dobit ćete punopravni kontaktni roštilj ili kavu za pizzu, veliko glačalo za vafle, lješnjak, cupcake i druge električne uređaje.

Redmond

Mali kuhinjski aparati

Obrada proizvoda

Glačala za vafle

Proizvođači palačinki

Učenje ukusno

Slova, brojevi, aritmetički primjeri, slogovi, pa čak i zagonetke s riječima-učenje može biti zabavno ako to učinite uz pomoć delicija pripremljenih u multi-pekaru na posebnim razvojnim pločama. Do danas je predstavljeno 5 vrsta ploča ove serije slovima, brojevima i primjerima, očekuju se ploče s engleskom abecedom koje će vam pomoći u učenju stranih jezika.

Proizvođači krafni

Proizvođači krafni

Vi sami birate proizvode od kojih kuhate u MULTIPEKARU za internet, a možete se unaprijed uvjeriti u njihovu svježinu i kvalitetu. Vaše poslastice i jela neće sadržavati trans masti, konzervanse, zamjene za prirodne sastojke i druge aditive koji se često nalaze u tvorničkim proizvodima.

Možete kupiti multi-pekar u internetskoj trgovini tvrtke

Proizvođači sendviča

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: