Mini pregled nape za Nape Aina96540 Ainainai

Nape

Odgovarajuće specifikacije, dizajn.

Veliki kuhinjski aparati

Pažljiva njega pomoću posebnih alata spriječit će pojavu ogrebotina na čeličnim površinama.

Napa za napa 96540

Značajke

Kapacitet: 520m/ sat.

Smještaj: do 16 m s visinom stropa od 2,7 m, zapremina do 43 m .

Razina buke: 47-63 db 1-3 .

Kontrola: tipka, 3 brzine, intenzivan način rada, indikacija brzine.

Rasvjeta: halogena, 2v20 vata.

Dimenzije: 898h485h769-1044 mm.

Jamstvo: 1 godina.

Cijena: 14 700 kuna.

Opis

Tvrtka Amapias predstavlja u Rusiji nove Nape serije amapias izrađene u modernom dizajnu. Dizajn ovog modela odnosi se na najomiljenije kupce, jer je primjenjiv u bilo kojem modernom interijeru. Jasnoća linija trupa blago je omekšana: prednji dio s upravljačkom kutijom, cijev i kuna krila blago su zaobljeni. Kolekcija sadrži modele širine 60 i 90 cm. Model je dizajniran za upotrebu u načinu slavine, u potpunosti ostvaruje performanse turbine pri određenoj razini buke. Međutim, ako nije moguće spojiti napa na ventilaciju, na turbinu se dodatno postavlja ugljični filtar i radi u načinu recirkulacije. Održavanje uređaja uključuje pranje glavnog filtra-metalne kasete za masnoću može se koristiti u perilici posuđa – i zamjenu ugljičnog filtra ako ga ima . Model ima zanimljivu upravljačku ploču, izrađen je od crnog stakla. Postavke se vrše elektroničkim gumbima pseudosenzorima, indikacija-pozadinskim osvjetljenjem. Postoje 3 brzine i intenzivna faza za brzo uklanjanje velike količine isparenja iz kuhinje npr.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: