Mini pregled kompaktnih fotoaparata Ainsa110/Ainsa120

U novoj inkarnaciji, zaštićeni kompakt IPA zadržao je svoju Najupečatljiviju značajku-prisutnost verzije u maskirnom dizajnu kućišta. Međutim, kao i većina specifikacija i značajki. Istina, ako je ranije zaštitna boja reproducirala kamuflažu tipa “Flora”, sada je moderniji takozvani “fragmentacijski” Tip usvojen “u službu”. U svakom slučaju, ljubitelji militarističkog stila u odjeći i priboru svidjet će se ovoj opciji. Glavna stvar je, izgubivši uređaj u šumi, moći ga pronaći.

Kompaktni fotoaparati

Kompaktni fotoaparat 120

16 MP 28-140mm 5 internet 3 ” $240

16 MP 24-120mm 5 IPA 3″ IPA

Izdavanjem AIMINA120 riješeno je nekoliko problema prethodnog aimina110. Prije svega, novost je dobila nešto širi zum s pojačanim na 2, 8 blende. Unatoč korištenju zaslona veće rezolucije, autonomija kamere porasla je s 250 na 350 kadrova. Nešto manje uočljiva prednost bilo je povećanje dostupnih brzina zatvarača na 1/4000 sekunde. Fotograf i dalje neće moći ručno odabrati vrijeme ekspozicije, ali u uvjetima visoke svjetline na plaži ili na snježnoj padini, automatizacija nove kamere će raditi ispravnije.

Podaci ugrađenog TV prijemnika, elektroničkog kompasa, visinomjera i barometra sada se mogu vidjeti odmah zajedno u posebnom prozoru, za prave putnike i ronioce to će biti dobra pomoć. Karakteristike sigurnosti oba modela su iste: dubina 18 metara, pad od 2 metra i mraz od -10 stupnjeva ne boje se. Za snimanje su odgovorni 16-megapikselni CMOS senzor s pozadinskim osvjetljenjem i procesor C2. Gotove slike, automatski zalijepljene panorame, videozapisi mogu se poslati na mrežu izravno ili putem mobilnog telefona, koristeći ugrađeni modul Ina-Ina. Uz njegovu pomoć možete organizirati daljinsko upravljanje gledanjem” žive ” slike na zaslonu pametnog telefona ili tableta na Ace ili Ace.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: