Mini pregled električnog konvektora

Konvektor je prilagođen Hrvatskim radnim uvjetima – Klasa zaštite od vlage ABINI24, električna zaštita 1. Ako ste, na primjer, došli u zemlju u proljeće, a soba je vlažna, tada ne trebate čekati prirodnu ventilaciju, već samo uključite uređaj i za nekoliko sati soba će dobiti ugodnu temperaturu.

Klimatska tehnologija

Električni konvektor

Značajke

Snaga: 1000, 1500, 2000 vata.

Površina: grijana — 14-16m2 16-20m2/22-26m2.

Kontrola: elektronička, zaslon na zaslonu, zaštita od pregrijavanja.

Načini rada: Automatsko podešavanje brzine grijanja.

Dizajn: visoko precizni grijaći element, kompaktne veličine, može se montirati na zid, uključeni kotačići.

Dimenzije: 40, 3h61h9 cm.

Težina: 4,5 kg.

Jamstvo: 1 godina.

ZEMLJA PODRIJETLA: NR KINA.

Cijena: 4 289 kuna.

Funkcionalnost

Glavna prednost konvektora u nizu u nizu je jednostavnost upravljanja. Dovoljno je jednostavno uključiti, ostalo će učiniti posebno obučena Elektronika.

Korisnik postavlja željenu temperaturu na LCD zaslonu, a visoko precizni grijaći element obavlja ostatak posla.

Soba se zagrijava za nekoliko minuta, a zatim se uređaj samostalno prebacuje u način održavanja željene temperature. Zaslon prikazuje sve potrebne informacije.

Konvektor je prilagođen Hrvatskim radnim uvjetima – Klasa zaštite od vlage ABINI24, električna zaštita 1. Ako ste, na primjer, došli u zemlju u proljeće, a soba je vlažna, tada ne trebate čekati prirodnu ventilaciju, već samo uključite uređaj i za nekoliko sati soba će dobiti ugodnu temperaturu.

Još jedna pošast ruske stvarnosti je nestanak struje bez upozorenja. Takvi prekidi nisu strašni za konvektor, nakon napajanja uključit će se u istom načinu rada. Osigurana je i Zaštita od pregrijavanja: poseban senzor određuje blizinu uređaja do praga pregrijavanja i isključuje ga. Kada se grijaći element ohladi, uređaj će se automatski uključiti.

Možete vizualno odrediti radi li grijač ili ne pomoću zaslona s prikazom na zaslonu. Radi lakšeg kretanja po sobi, uređaj je instaliran na posebnoj platformi s kotačima. Budući da su kotači dovoljno udaljeni jedan od drugog, konvektor ima visoku stabilnost protiv prevrtanja. Ako odlučite trajno instalirati uređaj, tada su za to predviđeni zidni pričvršćivači.

Dizajn

Konvektor je izrađen u klasičnom stilu, ali u boji neobičnoj za grijače-duboko Crnoj. Zahvaljujući ovom dizajnu, uređaj se lako uklapa u bilo koji interijer.

Praktičan rad, atraktivan dizajn, velika brzina grijanja.

Ne postoji mogućnost programiranja uključivanja određenog dana.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: