Mini pregled bojlera za vodu

Akumulacijski bojleri za vodu dostupni su u serijama zaseoka, zaseoka i zaseoka, koje se razlikuju po značajkama izvedbe. Nova serija IASINA sastoji se od šest modela s kapacitetom spremnika od 30, 50, 80, 100, 120 i 150 litara. Modeli interneta proizvode se u Slovačkoj. Čelični spremnici, sa zaštitnim emajliranim premazom”cini”. U usporedbi s prethodnim serijama, nova je povećala raspon postavki temperature, instalirala upravljačku ploču osjetljivu na dodir i dodala dodatne značajke. Dvostupanjski grijaći element,” suhog ” tipa, u emajliranom zaštitnom kućištu, kapaciteta 2 + 1 kilovat, koji u usporedbi s konvencionalnim grijaćim elementima ima povećani resurs i snagu sličnih veličina. Klasa zaštite 25 zaštita od mlaza vode omogućuje ugradnju uređaja čak i u području rada tuša.

Akumulacijski grijači vode

Akumulatorski električni bojler za vertikalnu/horizontalnu montažu

Upravljačka ploča s prikazom na zaslonu omogućuje vam postavljanje i kontrolu načina rada uređaja. Raspon temperature grijanja je od 7 do 85 ACE, postoji ograničenje maksimalne temperature koje se prilagođava 40-60 ACE ,zaštita od djece, zaštita od smrzavanja, način brzog grijanja i tri načina uštede energije.

U Eco načinu rada, temperatura grijanja, ako je postavljena u rasponu od 71-85 acepa, nakon tjedan dana pada na 60 ACE: sustav smanjuje grijanje, “pretpostavljajući” da su jednostavno zaboravili smanjiti temperaturu.

Način rada s vodom uključuje bojler samo kada se iz njega uzme više od 40% tople vode, a u načinu rada s vodom, sustav upravljanja s vodom izračunava količinu i temperaturu potrošene vode tijekom tjedna, a sljedeći tjedan zagrijava vodu u pravo vrijeme na željenu temperaturu, prilagođavajući vrijeme grijanja u budućnosti kada se promijeni volumen ili raspored potrošnje.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: