Mini pregled bojlera asa 7 asa

Kućanski aparati pod robnim markama asa i asa proizvode se u Rusiji, u JSC “Penza evt proizvodno Udruženje”. Asortiman uključuje plinske, električne i električne peći, ugrađene uređaje, kao i bojlere s emajliranim spremnicima i spremnicima od nehrđajućeg čelika.

Akumulacijski grijači vode

Električni akumulacijski bojler Electronicsdeluxe 7W30Vs1/7W40Vs1/7W50Vs1 za okomitu montažu

Linija bojlera za bojlere za bojlere za bojlere za bojlere za bojlere sastoji se od tri modela za vertikalnu ugradnju s volumenom spremnika od 30, 40 i 50 litara. Unutarnji spremnik sastoji se od dva spremnika s preljevnim sustavom i izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Postoje dva načina grijanja vode pomoću dva neovisno radna grijaća elementa: “ekonomičan”, s kapacitetom grijaćeg elementa od 1 kilovata i s grijanjem polovice spremnika, i “brz” od 2 kilovata s grijanjem punog spremnika.

Vrijeme zagrijavanja vode za model 7 amap50 amap1 je 2 sata Δt = 45 °C . Toplinska izolacija – sloj ekološki prihvatljive poliuretanske pjene visoke gustoće debljine najmanje 15 mm. Vanjska regulacija temperature, upravljanje je jednostavno. Temperatura se postavlja pomoću jednog rotacijskog regulatora temperature, održava se automatski, Maksimalna temperatura grijanja je 70.

Grijači vode opremljeni su indikatorskim svjetlima za uključivanje i grijanje, sigurnosnim ventilom maksimalni tlak vode 6 bara i si-stemom, koji udovoljava Hrvatskim sigurnosnim standardima. Ovi modeli grijača vode izrađeni su u Ultra uskom dizajnu: dubina od samo 252 mm. Širina svih modela — 435 mm.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: