Mi letimo? Mad Catz predstavlja poboljšani sustav za kontrolu leta Saitek X-56 Rhino H.O.T.A.S. Napredni sustav kontrole leta

Mad Catz predstavlja poboljšani sustav za kontrolu leta Saitek X-56 Rhino h.O.T.A.S. Napredni sustav kontrole leta – Nastavak linije profesionalne igre Perifery Sitek Pro za simulatore leta na PC platformi. Novost pripada klasu Hotas ruke na leptiru i štapiću , u kojoj su igračeve ruke istovremeno smještene na ručici upravljačke džojstika i motora.

Mad Catz

Novi X-56 sastavlja se na temelju popularnog modela Rhino X-55 i prvenstveno je namijenjen ljubiteljima virtualnih letova u svemiru. Njegov glavni zadatak je pružiti igraču maksimalno prilika i istodobno učiniti upravljanje međuzvjezdanim krstaricom potpuno intuitivnim. Dva dodatna analogna štapa jedan na upravljačkoj džojstik i kontrolu motora omogućuju vam da precizno kontrolirate svu osovinu broda, što je idealno za dinamiku leta u svemiru sa šest stupnjeva slobode.

Osvjetljenje 16 milijuna RGB boja može se konfigurirati tako da se uklopi u shemu boja cijele igre u igri, jer igrači sve više i više pažnje posvećuju izgledu periferije igre. Novost je koristila najbolja inženjerska rješenja modela X-55, ali njegovo je “punjenje” potpuno modernizirano u skladu sa željama ljubitelja simulatora: Novi materijali i komponente korišteni su tijekom montaže, ravni vijek prekidača je povećan, a Korištena je nova grafika.

“Saitek neprestano traži mogućnosti za davanje inovativnih proizvoda visoke kvalitete međunarodnoj zajednici igara”, komentira Andrew Young, tehnički direktor Mad Catz. – Ostajemo vjerni ovoj tradiciji i sa zadovoljstvom pokazujemo proizvod u kojem se implementira cijela naša ljubav prema žanru svemirskih simulatora za računalo. Za mnoge igrače ovo je još uvijek novi segment, ali njegova popularnost raste svaki dan.

Pored toga, zahvaljujući Oculus Rift i HTC Viveu, 2023. trebao bi biti ključ za uvođenje tehnologija virtualne stvarnosti. X-56 Rhino u potpunosti u skladu s zahtjevima novih tehnologija i pogodan je za upotrebu s VR kacigama i naočalama. Apsolutno smo sigurni da Saitek X-56 Rhino pruža značajne prednosti kontrole, pa će senzacija simulacije leta biti mnogo dublja i svestranija.

Novi Saitek X-56 Rhino H.O.T.A.S. Također je kompatibilan s većinom zrakoplovnih sustava, uključujući World of Warplanes i War Thunder. Procijenjena cijena nove stavke je 269,99 eura. Početak prodaje u Rusiji zakazan je za svibanj-lipanj 2023.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: