Maska za zaštitu od virusa i peludi

Maska – prilagođeni pročišćivač zraka za ocean, koji je predstavljen na izložbi u rujnu 2023. godine, već se može kupiti u Rusiji.

LG PURI CARE

To je vrlo važno u proljeće, jer maska za lice štiti ne samo od virusa, već i od peludi. Stoga je ovaj uređaj pravi spas za sve alergičare, a sada mogu uživati u proljetnom vremenu bez pogoršanja dobrobiti.

LG PuriCare

Maska – Prijenosni pročišćivač zraka Ama od Amapa opremljen je s dva filtra Amapa 13 Amapa. Oni štite ljudski respiratorni sustav od 99,95% štetnih tvari, zahvaljujući upotrebi dvostrukih ventilatora i patentiranog senzora disanja. Otkriva ciklus i volumen disanja i u skladu s tim Automatski prilagođava dvostruke ventilatore s tri brzine, povećavajući brzinu vrtnje pri udisanju i usporavajući je kako bi smanjio otpor pri izdisaju.

Inovacije na čuvanju zdravlja postale su najtraženije područje u razvoju Ama&ama svjetskih proizvođača. Naši inženjeri, zajedno sa znanstvenicima i liječnicima, koristili su najnoviju tehnologiju kako bi se integrirali u novi nosivi uređaj za osobnu zaštitu-pročišćivač zraka. Osiguravanje sigurnog i ugodnog disanja, zaštita od onečišćenja, alergena i virusa na visokoj tehnološkoj razini već je stvarnost i spremni smo je pružiti našim kupcima

“- komentira predsjednik interneta u Rusiji i zemljama ZND-a, Gospodin Engnam ro.

LG PuriCare

Maska za čišćenje razvijena je nakon pažljive ergonomske analize lica, tako da dobro pristaje, postoje sve potrebne prilagodbe. Brtvilo je izrađeno od medicinskog hipoalergenskog, plastičnog, ne iritirajućeg silikona kože.

Ugrađena punjiva baterija od 820 mAh omogućuje do osam sati rada pri maloj brzini i dva sata pri najvišoj.

Filteri, unutarnja obloga, silikonska unutarnja maska, trake za uši i produžetak remena lako se uklanjaju ili zamjenjuju.

pročišćivač zraka

Značajke

Veličina: 156 ACE 110 ACE 63mm.

Težina: 126g.

Filter: ACEP 13 ACEP 2 ACEP .

Baterija: punjiva, kapaciteta 820mah.

Vrijeme punjenja: 2 sata.

Radno vrijeme: 4 sata min. – 8 sati maks.

Značajke: dva ventilatora s inverterskim motorima, 3 brzine, senzor disanja.

Veza: Internet.

Boja: bijela.

Maska-prijenosni pročišćivač zraka koji se već može kupiti.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: