Laserski Projektori ACERA85 Acerae i Acera80 Acerae

Internet: ultrakratki fokus AINZE85 Ainze80 Ainzeas 2000 Ainzeas. Oba projektora podržavaju Ocean4.0 i kontrolirani su daljinskim upravljačem, pružaju dijagonalu slike do 120 inča u rezoluciji 1920.

LG CineBeam HF85LSR

Projektor LGHF80LSR uz svjetlinu od 2000 lumena i Full HD u odnosu na model prethodne generacije HF80JS, kao i model LGHF85LSR u odnosu na popularan model HF85JS 7mobladaet više učinkovit optički sustav za još veće svjetline.

  • LG_ CineBeam HF85LSR

    Novi optičkiasina sustav s poboljšanim kotačićem u boji, omogućuje prijenos preciznijih, dubljih i živahnijih boja u usporedbi s ASA 80 asa.

  • Snažni novi 4-jezgreni procesor pruža projektoru trenutne odgovore na naredbe i čini navigaciju izbornicima i sadržajem znatno bržom u brojnim aplikacijama za reprodukciju.
  • Za razliku od običnih projektora, HF80LSR i HF85LSR podržavaju značajku bežičnog prijenosa slike, zvuka i video sadržaja pri povezivanju na PC, smartphone putem Screen Share i bežični akustici na Bluetooth.
  • Izvor svjetlosti su laserske diode s resursom od 20 000 sati, što odgovara gledanju 4 sata dnevno više od 13 godina.

LG CineBeam HF85LSR

Ultra kratki fokus projektora AMA85 ama sa svjetlinom od 1500 lumena pruža sliku dijagonale 90 ” kada je projektor postavljen samo 8 cm od zida.

Projektor se može jednostavno postaviti na stol ili ormar i skladno će se uklopiti u vaš dizajn interijera. Ne morate se brinuti zbog sjena na zaslonu, jer ultrakratki fokus eliminira mogućnost da se pojave.

LG CineBeam_ HF85LSR

Oba projektora imaju niz korisnih značajki:

Dakle, svaki korisnik može lako prilagoditi sliku na zaslonu projektora s funkcijom automatskog podešavanja trapeza.

Za gledanje videozapisa ili prezentacija više vam nije potreban laptop. Projektor putem Ainsa port podržava reprodukciju video datoteka, slika, glazbe i uredskih datoteka ainas, Ainas i Ainas.

IPHINE nastavlja poboljšavati iPad projektore za kućno kino, poboljšavajući reprodukciju boja, poboljšavajući njihovu brzinu s aplikacijama za iPad i visokokvalitetnim sadržajem

, – komentira Jevgenij Ovcharov, vodeći stručnjak za smjer” Projektori”, as. —

Napredna tehnologija za poboljšanje slike i zvuka poboljšava iskustvo gledanja, a različite mogućnosti povezivanja povećavaju slučajeve upotrebe

».

85 projektor

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: