Kuhalo Za Juhu&Internet: vaš glavni izvođač juhe!

Amain & amain automatski kuha, miješa i melje sastojke po principu blendera. Vi samo trebate učitati proizvode u kuhalo za juhu, odabrati željeni program – i pričekati oko pola sata. U međuvremenu, novost iz kuhanje na internetu, možete se baviti svojim poslom. Budite sigurni: juha će ispasti jednako ukusna kao i kuhar u vašem omiljenom restoranu!

Moulinex

Ama&ama idealan je za pripremu klasičnih juha boršč, hodgepodge, kiseli krastavac i pire juha. Osim toga, pomoći će vam da napravite domaći kečap, umake i miješate tijesto za palačinke. Koristite uređaj iz Astaina kao Blender za pripremu voćnih smoothieja za odmor ili usitnjavanje leda za žestoka pića.

Elegantno kućište od nehrđajućeg čelika, zaslon s tekućim kristalima, Jednostavna upravljačka ploča… vrlo je jednostavno i ugodno za korištenje UNAM&apa. Volumetrijska zdjela 2,8 litara omogućit će vam da pripremite poslasticu za veliku obitelj, a knjiga recepata s 20 klasičnih i 20 modernih recepata reći će vam koje jelo odabrati za sljedeći obrok!

I još jedna zanimljiva činjenica: aparat za juhu s interneta napravljen je u Francuskoj-zemlji koja je poznata po izvrsnoj kuhinji.

Uživajte u najboljim svjetskim juhama kod kuće! Ama&ama od ama učinit će vaš život lakšim, ugodnijim i što je najvažnije – ukusnijim.

Cijena Kuhala za juhu Ama & ama: 10 999 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: