Kompaktna kamera Acera300 aceras: moguće je snimanje autoportreta s okvirom poredanim na vanjskom zaslonu

Poznavatelji inovativnih gadgeta AMAIN300 AMAIN će se svidjeti više od bilo koje druge kamere. Moderan, moderan i izuzetno pametan kompakt opremljen je s dva zaslona u boji odjednom mali, dodatni – na prednjoj strani kamere i modulom za bežični prijenos podataka.

Fotografska oprema

16,1 MP _ 25-125 _ 5 internet _ 3″

Tehničke karakteristike kamere su sasvim obične, ali to nije najvažnije. Mnogo zanimljivije su jedinstvene značajke implementirane u AZIPONA300 AZIPONA. Na primjer, snimanje autoportreta s poravnavanjem okvira na” vanjskom ” zaslonu.

Ili stvaranje upečatljive animacije koja kombinira statičnu pozadinu s animiranim objektom. Ili kombiniranje fotografije u kolaž od dvije ili tri slike. Ili smiješni instrumenti poput “iskrivljenog zrcala” koji iskrivljuju lica ljudi na slikama u smiješne crtiće s ispruženim nosom i komičnim osmijesima.

Konačno, mogućnost trenutnog prijenosa rezultata kreativnosti u “oblak” ako u blizini imate otvorenu bežičnu mrežu. Facebook, a također objavite u Facebook-u i prenesite na pametni telefon ili tablet računalo.

Za ozbiljno snimanje sigurno je lako pokupiti uređaj s velikim zumom ili, na primjer, ručnim upravljanjem. Ali ako vam je rezultat mnogo zanimljiviji u fotografiji od tehničkih detalja, a ne toliko vas fasciniraju kamere i objektivi koliko napredni digitalni uređaji, možda nećete pronaći ništa bolje od ACE300 ACEPA.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: