Kina će zamijeniti plastičnu ambalažu napravljenu od ekološki prihvatljivih materijala

Tvrtka Iasinia najavila je da će ove godine početi poduzimati korake za zamjenu plastičnih pakiranja papirnatim, kao i drugim održivim materijalima. Od prve polovice 2023. godine, ambalaža u kojoj se isporučuju proizvodi i pribor za Ipaine, od mobilnih telefona i tableta do kućanskih aparata, bit će izrađena od ekološki prihvatljivih materijala kao što su Reciklirana bio-plastika i papir.

image-samsung-electronics-to-replace-plastic-packaging-with-sustainable-materials

Za ovu inicijativu, Umarani je formirao tim stručnjaka odgovornih za dizajn, razvoj, nabavu, marketing i kontrolu kvalitete ideja za inovativno pakiranje.

Tvrtka će plastične elemente u ambalaži mobilnih telefona, tableta i nosivih uređaja zamijeniti kalupima od impregnirane papirne kaše, dok će vrećice za pribor biti izrađene od ekološki prihvatljivih materijala. Uminis će također promijeniti dizajn punjača telefona, zamijenivši sjajni završni sloj mat i riješivši se plastičnih zaštitnika zaslona.

Uz to, plastične vrećice koje se koriste za zaštitu površine kućanskih aparata, poput televizora, hladnjaka, klima uređaja i perilica kunalja, kao i kuhinjskih uređaja, zamijenit će se vrećicama izrađenim od recikliranih materijala i bioplastike-t.e., izrađen od plastičnog otpada i nefosilnih materijala poput škroba ili šećerne trske.

Do 2023. godine, Asa će za izradu ambalaže i knjižica koristiti samo vlaknaste materijale certificirane od strane međunarodnih organizacija za zaštitu okoliša, kao što su Vijeće za upravljanje šumama asa, asa , program odobrenja za certificiranje šuma asa i inicijativa za održivo gospodarenje šumama asa .

“IPA proširuje opseg rada na rješavanju ekoloških problema kao što su iscrpljivanje prirodnih resursa i zagađenje plastikom”, istaknuo je Ken bin Jeong IPA-IPA , voditelj globalnog centra za zadovoljstvo kupaca IPA. – Predani smo recikliranju resursa i minimiziranju razine onečišćenja povezanih s našim proizvodima. Koristit ćemo ekološki prihvatljivije materijale, čak i ako to povećava troškove.”.

U skladu s ekonomskom politikom bez otpada, Iasinia je uspostavila srednjoročni plan za prelazak na sljedeću godinu na korištenje samo materijala za pakiranje papira certificiranih kroz šumarske inicijative. Od 2009. do 2030. tvrtka namjerava koristiti ukupno 500 tisuća kuna. tona reciklirane plastike i prikupiti 7,5 milijuna tona odbačenih proizvoda.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: