Kamera Ina 7 ina ima problema s kompatibilnošću s 128 GB ina kartica

Problem su izrazili korisnici s portala Iphine. Prema njima, Sony A7 III odbija raditi s kartica SanDisk SDXC UHS-I Kartica klasa 3 Extreme Pro 128GB kada se instalira u utor 1.

Fotografska oprema

Prva poruka došla je od korisnika s nadimkom”IPO”. U svom je postu napisao: “svaki put kad umetnem karticu u utor 1, dobijem pogrešku –” Nije moguće pročitati memorijsku karticu.”. Ponovno umetnite memorijsku karticu u utor 1″. Ponovno sam pokrenuo kameru nekoliko puta, formatirao karticu i na utoru 2 i na prijenosnom računalu. Može li netko savjetovati kako riješiti ovaj problem?»

Ubrzo nakon objavljivanja, drugi korisnici Interneta potvrdili su da su se i oni suočili s tim. Korisnik s nadimkom “iacina3” napisao je: “imam isti problem: svih šest kartica i također 128 GB iacin. Mogu ih koristiti samo u utoru 2. Samo jedan utor mog Aima7 AIMA7 od dvije i svih šest kartica. Nešto nije u redu s tim karticama”.

Korisnik s nadimkom “ACE 74 acepa” tvrdi da je kontaktirao acepa i prijavio problem. Prema njegovim riječima, Ainacia službeno priznaje nekompatibilnost kamere s mapom ainacia.30.128 interneta i oni rade na rješavanju ovog pitanja.

Kamere bez zrcala

Možda je ova situacija povezana s novim firmverom verzije 2.0, koji je ACEP nedavno objavio za kamere ACEP 7 ACEP i ACEP 7 ACEP. Prije toga, portal je također izvijestio o nekompatibilnosti fotoaparata s baterijama treće strane, nakon ažuriranja. Treba se nadati da će is ispraviti sve nedostatke izdavanjem novog firmvera koji će se pojaviti u bliskoj budućnosti.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Comments: 1
  1. Stjepan

    Imate li neki prijedlog ili rješenje za rješavanje problema kompatibilnosti kamere Ina 7 sa 128 GB Ina karticom? Hvala!

    Odgovori
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: