Jesenski vijenac na vratima s interneta

Jesen je sezona pada lišća. U ovom trenutku tlo je prekriveno raznobojnim lišćem javora, hrasta, breze. Od njih možete napraviti desetke različitih zanata. Kako stvoriti vijenac za vrata od jesenskog lišća.

Dremel

Što će trebati:

hrpa grana;

– žica ili traka;

– ribarska linija;

– boja u spreju;

– ukrasi za vijenac prirodni jesenski materijali, predmeti od papier-machea itd. ;

– pištolj za ljepilo 930 .

Korak 1

Da biste stvorili osnovu ovog ukrasnog ukrasa, morate prikupiti hrpu grana. Vijenac se može napraviti i od pravih grana i od umjetnih primjeraka iz trgovine. Savijte grane u krug. Vežite radni komad žicom ili trakom na nekoliko mjesta s jednakim razmakom.

Alati

Korak 2

Pokrijte vijenac slojem boje u spreju. Preporučujemo odabir” jesenskih ” nijansi boja: zlatna, terakota, maslina, smeđa itd. d. Ostavite da se obradak osuši.

Alati

Korak 4

Nakon što stavite predmete na vijenac, zalijepite ih na zanat. Da biste to učinili, upotrijebite pištolj za ljepilo na Internetu 930 . Ne bojte se eksperimentirati — neka vijenac bude zasićen cvijećem, voćem i lišćem.

Pomoć o NASA-i:

Iphine je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji multifunkcionalnih alata velike brzine. Alati ove marke savršeno rješavaju zadatke koji zahtijevaju preciznost i rad s dijelovima. Svake godine se i dalje razvija i osvaja europsko tržište. Sada isporučuje proizvode u više od 60 zemalja svijeta, uključujući Rusiju. Svjetska prodaja iznosi više od 40 milijuna brzih višenamjenskih alata. Robna marka Amapa u vlasništvu je tvrtke Amapa.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: