Jednim dodirom. VVK kliješta i uvijači čine kosu glatkom poput svile ili valovitom poput morskih valova

Žene su potpuno kontradiktorna bića. Svi vlasnici kovrča žele imati glatku kosu, oni koji nemaju kovrčavu kosu sanjaju o valovitim kovrčama.Dakle, svi mogući posebni uređaji za stvaranje različitih frizura leže u jednoj kući: glačala, kliješta, uvijači. Tvrtka VVK nudi vrlo zanimljiv uređaj koji vam omogućuje stvaranje najrazličitijih frizura, čineći kosu glatkom poput svile ili valovitom poput olujnog mora.

Za brigu o sebi

2 u 1: električni štipaljke za modeliranje/ ispravljač asa 5000 serija asa

Funkcionalnost: stvaranje različitih vrsta frizura — lagane kovrče, uske kovrče, valovi; ravna i glatka kosa.

Kontrola: zaslon na zaslonu, Tipka uključeno./ isključeno., digitalni odabir načina temperature, tipka za prebacivanje kliješta/ ispravljač.

Značajke: keramički premaz, maks. snaga 58 vata,kabel 2 do 0, 75 mm duljine 190 cm.

OPCIONALNOUGODNOST: rotirajući kabel protiv uvijanja; nezagrijani vrh, automatsko isključivanje nakon 1 sata rada, petlja za vješanje, žičano postolje za sigurnu ugradnju.

Oprema: rukavica otporna na toplinu, futrola otporna na toplinu.

Dimenzije: 33, 8h4, 7h6, 1 cm. Težina: 0,44 kg.

Jamstvo: 1 godina. Životni vijek: 3 godine.

Zemlja proizvodnje: Kina.

PROVJERA FUNKCIONALNOSTI

Uvijanje kose

Duljina kliješta — 10,5 cm. Pomoću ovog uređaja možete stvoriti velike valovite kovrče. Premaz kliješta je gladak, ne hvata niti. Stezaljka je dovoljno jaka da drži kosu, a da je ne stegne, povuče pojedine dlačice ili ozlijedi.

Kliještima je prilično lako upravljati, tako da možete sami napraviti potrebnu “valovitost”, bez pomoći prijatelja.

Ispravljanje kose

Uvijač za kosu

Širina “glačala” — 3 cm. Leže vrlo slobodno na pramenu, omogućujući vam da ga lako poravnate. Kosu je potrebno izravnati od vrha do dna bez trzaja i zaustavljanja, jer u protivnom mogu ostati tragovi, a pramen neće ispasti stvarno gladak.

Uređaj je opremljen vrhom koji se ne zagrijava, a koji treba držati za sigurno oblikovanje. Jedino upozorenje koje treba uzeti u obzir: na njemu se iznutra nalazi zasun. Potrebno je osigurati da kosa ne padne na nju tijekom oblikovanja, jer se kosa može uhvatiti, pa čak i rastrgati.

KARAKTERISTIKE IZVEDBE

Za brigu o sebi

Raspon radne temperature

– 130 do 200 stupnjeva C, korak — 10 stupnjeva.

Vrijeme zagrijavanja na minimalnu temperaturu

~ 30 sek.

Vrijeme zagrijavanja do maksimalne temperature

~ 2 min. 10 sek.

Svaki put kada ga uključite, uređaj je postavljen na maksimalnu temperaturu od 200 stupnjeva.

Upravljanje

Uvijač za kosu

Glavni prekidač za zaključavanje, koji ispravljač pretvara u kliješta i obrnuto, izrađen je u obliku dva gumba smještena na različitim stranama kućišta pored ručke. Pritisnite lijevu — i možete ispraviti kovrče, pritisnite desnu-i ispred vas je uvijač. Značajka prekidači-gumbi su neovisni jedni o drugima, iako se u početku čini da je to jedan mehanizam.

BBK

Gumb za uključivanje nalazi se na ručki kliješta, kao i tipke “+” i ” – ” za promjenu temperaturnog režima. Oni lako i brzo reagiraju čak i na lagani pritisak, tako da ne morate brinuti o sigurnosti manikure.

Kad uključite pincete u mrežu, zaslon svijetli na zaslonu. Nakon pritiska na gumb za uključivanje, indikator temperature počinje treptati dok se radna površina ne zagrije na zadanu vrijednost. Nakon toga indikator stalno svijetli.

Ergonomija

Uvijač za kosu

Kliješta su vrlo udobna za držanje u rukama, ručka je prilično tanka promjer-7,5 mm , tako da se lako može uklopiti u krhki djevojački dlan.

Kabel se slobodno okreće na 360-u, što ga sprječava da se uvije. To je posebno važno kod namotavanja kovrča, jer bi se kabel s jednostavnim pričvršćivanjem u ovom slučaju zapetljao i na kraju brzo propao.

I držač i vrh izrađeni su od plastike koja se ne zagrijava, istovremeno je ugodna na dodir i ostavlja dojam” toplog ” materijala.

Petlja za vješanje je tanka, ali s obzirom na malu težinu uređaja, vrlo izdržljiva i pouzdana.

Uvijač za kosu

Komplet sadrži ne samo futrolu otpornu na toplinu za spremanje kliješta, već i rukavicu otpornu na toplinu koja se može koristiti prilikom oblikovanja frizure kako bi se eliminirala najmanja mogućnost slučajnog opeklina od nepažljivog rukovanja uređajem.

Prednosti

  • Jedan uređaj uspješno kombinira dvije suprotne funkcije: može ispraviti kosu ili je uviti.

  • Prikladna moderna digitalna kontrola omogućuje vam kontrolu svih nijansi rada kliješta, odabir temperature grijanja i jednostavnu promjenu.

  • Dugi pouzdani kabel s mogućnošću rotacije za 360 stupnjeva omogućuje vam polaganje dovoljno daleko od utičnice i ne nadgledanje.

  • Keramički premaz radnog područja u kombinaciji s mogućnošću odabira temperature osigurava najnježniji učinak na kosu.

  • I važna značajka tehnologije IPA-kombinacija visoke kvalitete i pristupačne cijene-čine ove kliješta dobrodošlom kupnjom.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: