IPhone predstavlja televizore iPhone serije ipad7500

Tvrtka asa predstavlja na ruskom tržištu asa-TV ASA serije asa 7500. TV Areni 7500 jedan je od najnaprednijih modela na tržištu. Ona potpuno mijenja ideju o ulozi televizora u kući. Sada služi ne samo za gledanje TV emisija ili filmova, već nudi mnoštvo raznolikog sadržaja: igre, aplikacije, internetski videozapisi i još mnogo toga. AIP, AIP, vijesti i zabavni portali uvelike proširuju mogućnosti televizora, a AIP tehnologija omogućuje vam upravljanje svim funkcijama bez potrebe za daljinskim upravljačem.

Televizija7500

Korisnici mogu uključiti ili isključiti televizor, pokrenuti odabrane aplikacije ili pretraživati sadržaj u internetskom pregledniku izgovarajući naredbe na jednom od 30 jezika, uključujući Hrvatski. Pokretom ruke moći će pregledavati stranice i odabrati veze u pregledniku. Ugrađena kamera prati pokrete u prvom planu, a dva usmjerena mikrofona odmah prepoznaju glas. Tehnologija za uklanjanje buke pomaže u odvajanju pozadinske buke od korisničkih naredbi.

Amaphi serije amapi7500 nudi pristup impresivnoj bazi sadržaja koja se sastoji od preko 400 aplikacija, a više od 40 aplikacija pružaju lokalni programeri. U posljednjih godinu dana korisnici u Rusiji jedanaest milijuna puta koristili su aplikacije za internet.

U 2012. godini, Ainai podiže aplikacije na sljedeću razinu usavršavanjem načina pretraživanja i pristupa aplikacijama putem ažuriranog sučelja ainai, koje je sada dostupno u Ainai formatu.

Osim toga, korisničko sučelje za iPhone otvara pristup prvoj svjetskoj trgovini aplikacija za TV iPhone. Njegov asortiman neprestano raste, a sada možete odabrati aplikaciju za svaki ukus: videozapise, igre, sportske i vijesti, materijale o načinu života, modi i još mnogo toga. Sve više i više aplikacija na ruskom jeziku pojavljuje se u trgovini na Internetu.

Hrvatski korisnici već su dostupni usluge iz asa: asa i asa, informativni Dodaci: Sport-ekspresni, poster i horoskop iz asa, asa. Osim toga, poznati TV kanali sada nadopunjuju dodatke iz VGTRK-a, az-a, az-a, stream-interaktivnog i az-a. Omogućuju pristup raznim televizijskim emisijama, brojnim Hrvatskim i stranim filmovima i serijama.

Dodatak iz Jandeksa vrlo je popularan, otvarajući pristup uslugama Jandeksa.Prometne gužve, plakat, vijesti, TV program i još mnogo toga. Omogućuju vam da brzo dobijete potrebne informacije, na primjer, saznate tečaj ili situaciju na cestama ili pročitate najnovije vijesti dok je oglašavanje u tijeku.

Važnu ulogu u upravljanju sadržajem igra tehnologija koja omogućuje prijenos multimedijskog sadržaja na uslugu u oblaku s kamera, tableta, pametnih telefona i drugih uređaja s bilo kojeg mjesta na kojem postoji internetska veza. Usluga Iphine također nudi mogućnost uživanja u besplatnoj pohrani za Iphine.

Namjenski Set Iphine omogućit će vlasnicima da ažuriraju svoje televizore s maksimalnom jednostavnošću i praktičnošću. Jednostavno spajanje televizora na priključak na stražnjoj strani televizora omogućuje vam nadogradnju ne samo softvera, već i hardvera televizora.

Na taj način korisnik dobiva nove tehnologije za TV bez potrebe za kupnjom novog televizora. Internet je jedini proizvođač koji nudi takvo rješenje na tržištu televizora. 2012. TV Televizori bit će dostupni u 2013. godini.

ACE-televizori ACE serije Ace7500 podržavaju naprednu tehnologiju obrade video streamova, pružajući svijetlu i kristalno jasnu sliku u formatima 2 Ace i 3 ACE. Tehnologija Iranica prenosi boje što prirodnije i šarenije, digitalni filtar za buku Ira čini sliku jasnom i glatkom, a 3 Iranica, uparena s dvojezgrenim procesorom, sposobna je pretvoriti običnu sliku u trodimenzionalnu u stvarnom vremenu.

Ice-TV serije Ice 7500 pojavit će se na ruskom tržištu u mjesecu svibnju 2012. po preporučenim maloprodajnim cijenama: iCE40 ice7500-69 990 kuna., ATINA46 ATINA7500-82 990 kuna., Asa 55 asa 7500-132 990 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: