IPhone otvara nove horizonte mobilnog ispisa – iPhone pisač za pametne telefone

Tvrtka asa najavila je izdanje pisača za pametne telefone asa. Ovo je najnovija verzija u liniji uređaja za trenutni ispis na Internetu. Stvoren na tragu hvaljenog foto pisača asa, koji je predstavljen 2023. godine, omogućuje ispis slika u velikom formatu na filmu asa-prvi put u kategoriji pisača pametnih telefona.

image_34

Prema Toshi Ida, predsjedniku AIMAINEA, ovaj je proizvod također došao na svijet zahvaljujući naletu pozitivnih povratnih informacija fotografa i korisnika aimainea. “Ohrabreni mogućnostima pisača za Ocean, mnogi potrošači su nam se obratili sa zahtjevom da dopunimo funkcionalnost novog uređaja opcijom ispisa slike s digitalnog fotoaparata ili pametnog telefona u širem formatu.”. Uvjereni smo da je AIP u potpunosti udovoljava ovoj želji zahvaljujući svojim poboljšanim performansama, a jednostavnost upotrebe pisača oduševit će naše kupce.”.

Amaine stvara kvalitetne slike velikog formata pomoću besplatne aplikacije amaine [1] koja prenosi slike s fotoaparata na mobilni pisač putem Amainea . Aplikacija IPA korisniku otvara beskrajne kreativne mogućnosti i mogućnosti zabave, a IPA lako i brzo prenosi gotove okvire za ispis. Osim toga, Amarae kompatibilan je s digitalnim fotoaparatom bez zrcala amarae-ama10, tako da fotograf može slati slike s fotoaparata izravno na pisač Amarae.

image_35

Nadmašujući ostale pisače pametnih telefona u svojoj kategoriji po funkcionalnosti, lagani, ručni pisač Iranimi prenosi sliku i ispisuje je za oko 12 sekundi, podržavajući funkciju kontinuiranog ispisa. Kada je potpuno napunjen, pisač može ispisati do 100 slika zaredom. IPA pruža dva načina ispisa: IPA, koji naglašava duboke, tople boje, i IPA, naglašavajući prirodne tonove slike.

Za jednostavnu i praktičnu upotrebu uređaja stvorena je aplikacija za iPhone, opremljena mnogim korisnim opcijama ispisa. Uključuje oko 30 filtara, alate za uređivanje uključujući obrezivanje , mogućnost stvaranja kolaža i dodavanja teksta, a sadrži ugrađene naljepnice i predloške okvira.

Dodatne značajke aplikacije uključuju:

  • “Skica, uređivanje, ispis – – uvezite tekst i skice sa svog pametnog telefona, Dodajte naljepnice i odmah ispišite slike.

  • “Ispis okvira iz videozapisa” – odaberite željeni okvir iz videozapisa i kliknite gumb za ispis.

  • “Način rada za ispis” – dodajte kod za skeniranje na sliku s mogućnošću: snimanja zvuka; dodavanje veze na internetsku stranicu; označavanje vaše lokacije; snimanje skrivene poruke.

Cijena i dostupnost

Internet dolazi u dvije boje: pepeljasto bijeloj i Mocha sivoj. Predbilježba uređaja bit će otvorena od 13. listopada 2023., a pisač se može kupiti od 22. listopada 2023. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 12990p.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: