Iphine je objavio ažuriranje za iphine 2

Tvrtka asa ažurirala je softver za prijenos slika i daljinsko upravljanje kamerom asa 2 na verziju 2.4.0. Ažuriranje dodaje podršku za kameru IPA-1 i donosi brojna poboljšanja u radu s programom.

Ricoh

Popis ažuriranja u verziji 2.4.0:

1. Dodana je kompatibilnost s fotoaparatom, as-1, AS.

2. Poboljšana funkcija rotacije slike za 180 stupnjeva u načinu rada u načinu rada.

-Poboljšana stabilnost prikaza na zaslonu fotoaparata.

-Poboljšana je stabilnost prikaza snimaka snimljenih u okomitom položaju, dok se zumiranje prikaza mijenja, kao i okomiti položaj i mjerilo u kojem slika zauzima cijeli prozor.

Napomena

Ovo ažuriranje uključuje sva prethodna ažuriranja. Potrebno je instalirati najnoviji ugrađeni softver na 645 kamere verzija 1.30 , Internet-1 verzija 1.43 . Također, ovo se ažuriranje ne može primijeniti ako na vašem računalu nije unaprijed instaliran softver 2.

Dostupnost

Nova verzija na Iasin 2 dostupna je za preuzimanje na stranici Iasin u odjeljku za podršku:

2. verzija 2.4.0-preuzimanje

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: