IPA predstavlja instant kameru i džepni pisač IPA

Tvrtka Amain najavila je nova prijenosna rješenja za ispis fotografija i fotografije, koja uključuju amain 2 u 1 instant kameru i Amarin džepni pisač. Oba su uređaja prikazana na izložbi u 2023. godini.

Fotografska oprema

2-u-1 kamera ima senzor slike od 16 MP. Ima utor za memorijsku karticu za do 256 GB, ugrađenu bljeskalicu i malo ogledalo za lakše snimanje selfija. Upravljanje fotoaparatom neće uzrokovati velike poteškoće: samo odaberite jedan od tri načina-u boji, crno-bijelom ili sepiji-dodajte obrub ako želite i pritisnite gumb okidača da biste odmah ispisali fotografiju. Kamera je dostupna u Crnoj, bijeloj, crvenoj, plavoj i žutoj boji.

Fotografska oprema

Pick-up pisač omogućuje vam da odmah ispišete fotografiju s tableta ili pametnog telefona pomoću veze za povezivanje s uređajem. Osim toga, morat ćete instalirati aplikaciju za internet, koja će vam omogućiti uređivanje, dodavanje filtara, okvira i još mnogo toga. Pisač vam omogućuje snimanje slika od 2 do 3″ za manje od minute, a potpuno punjenje ugrađene baterije dovoljno je za ispis oko 50 slika. Punjenje pisača vrši se putem standardnog porta nazionale. Internet je dostupan u Crnoj, bijeloj, crvenoj, plavoj i žutoj boji

I kamera i pisač koriste tehnologiju ispisa. Ova tehnologija tiska koristi toplinu za aktiviranje i bojanje Cijan, žutih i magenta kristala ugrađenih u papir, tako da za to nisu potrebni posebni ulošci, trake ili toner. Rezultat su slike u boji, visoke kvalitete, dugotrajne i otporne na ogrebotine.

Cijena i dostupnost

Cijena kamere 2 u 1 cam bit će 99 dolara, pisač će biti dostupan po cijeni od 130 dolara

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: