Internetsko kino.internet u televizorima internet: peti na ljestvici gledanosti širom svijeta

Najveće rusko internetsko kino asa i tvrtka asa asa najavljuju da je ruska aplikacija Asa na petom mjestu po gledanosti na svjetskoj ljestvici TV aplikacija asa. Prema izračunima tvrtke, stranicu aplikacije amaphi na televizorima amaphi već je posjetilo 1.222.464 korisnika.

Videotehnika

Aplikacija za internetsko kino na internetu predstavljena je u prosincu 2011. To je usluga formata “video na zahtjev” IAS koja pruža prikladan i besplatan pristup opsežnom i redovito ažuriranom katalogu filmova, crtića i TV programa ruske i strane produkcije.

Aplikacija iasniki korisnicima pruža jednostavnu navigaciju kroz izbornike i odjeljke kataloga kako bi pronašli točno ono što je zanimljivo. Promišljeno i lijepo sučelje nadopunjuje detaljan informativni katalog sadržaja s kunarikama i ilustracijama.

Uz to, svaka Video stranica sadrži detaljan opis, komentare korisnika i ocjene prema TV-u, TV-u i pretraživanju filmova.ru. Odabirom što gledati, korisnici mogu sortirati videozapise po žanru, kategoriji i godini izdanja ili koristiti Jednostavno pretraživanje.

Značajka službene aplikacije za internet je besplatan pristup gledanju bilo kojeg videozapisa iz kataloga u visokoj kvaliteti i bez obvezne registracije. Aplikacija također ne zahtijeva dodatno podešavanje bilo koje postavke.

Korisnici samo trebaju instalirati aplikaciju za internet i uživati u gledanju licenciranog videozapisa u bilo kojem prikladnom trenutku na TV-u.

“Ponosni smo što su potrošači i profesionalna zajednica prepoznali naš rad na stvaranju jedinstvenih i modernih usluga.”. Radimo na razvoju digitalnog sadržaja u Rusiji i drago nam je što je aplikacija asa prepoznata kao usluga svjetske klase”, komentirao je Oleg Tumanov, predsjednik Upravnog odbora i glavni direktor asa.

“Činjenica da je ruska aplikacija asa na petom mjestu svjetske ljestvice prije svega govori o popularnosti asa u Rusiji”, kaže Sergej PEVNEV, direktor marketinga tvrtke asa. – Također možemo zaključiti da je kvaliteta ove aplikacije cijenjena od strane vlasnika ruskog govornog područja diljem svijeta. Prikladan izbornik, opsežan video katalog, redovito ažuriranje sadržaja i besplatan pristup-ova kombinacija svima se sviđa!»

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: