Internet: upravljajte tehnologijom na daljinu

Pomoću aplikacije asa moguće je daljinsko povezivanje s tehnologijom asa i upravljanje njezinim funkcijama putem pametnog telefona ili tableta asa i asa .

Smeg aplikacija

Možete daljinski odabrati i konfigurirati programe, uključiti i isključiti opremu putem pametnog telefona ili tableta.

sistemaSmegConnect imaju vinskih ormara Smeg serija DolceStilNovo, LINEA i Classica , kao i neke puhački ormara i kompaktnih aparata u serijama DolceStilNovo i LINEA .

U budućnosti se planira proširiti asortiman opreme povezane s aplikacijom.

Pećnice

U suradnji s Ainis ‘ Ainas i Ainas

poznata talijanska kuharica “srebrna žlica”

Iasinia je u aplikaciji stvorio stalno ažurirani sadržaj iz foto i video recepata za pećnice iasinia, koji se može prilagoditi vašim preferencijama okusa. Poseban naglasak stavlja se na vegetarijanska i bezglutenska jela, a nude se i njihove kombinacije s vinima. Svi recepti opremljeni su parametrima i funkcijama kuhanja, tako da možete početi kuhati od “nule”, bez brige o temperaturi i odabranoj funkciji — pećnica će sve to učiniti sama.

Zahvaljujući odjeljku “Moja kuharica”, kao kuhar možete stvoriti i svoj popis recepata i tamo spremiti svoja omiljena jela.

Limene ormare, u skladu sa Smeg Connect dostupne u Rusiji: SFP6104WTPB, SFP6104WTPN, SFP6604WSPNX, SF4104WVCPN, SF4104WVCPS.

Vinski ormarići

Vino ormari, kompatibilne sa Smeg Connect dostupne u Rusiji: CVI338LWX2, CVI338RWX2, CVI118LWN2, CVI118RWN2, CVI118LWS2, CVI118RWS2, CVI618LWNR2, CVI618RWNR2, CVI618LWNX2, CVI618RWNX2, CVI138RWS2, CVI138LWS2, CVI638RWN2, CVI638LWN2, CVI318RWX2.

Upravljanje

  • Zahvaljujući atraktivnom, intuitivnom sučelju aplikacije, moguće je pozvati “osobnog asistenta” za pomoć u povezivanju uređaja ili savjete o korištenju sustava.
  • Osim toga, možete koristiti uslugu “izravna linija” s pristupom izravno na službu za korisnike Nazionale.
  • Aplikacija vam omogućuje Facebook mogućnosti: na primjer, možete podijeliti vinsku kartu s prijateljima putem Facebook-a, Acra-a ili putem e-pošte.

Preuzmite aplikaciju za upravljanje tehnologijom za upravljanje tehnologijom

ovdje ili ovdje.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: