Internet: snažan, tih, kompaktan…

Novi Usisavači

Bosch

serija

GL40S

to su. Razina buke tijekom čišćenja ne prelazi 66 dB i kombinira se s velikom snagom od 2200 vata, što omogućuje brzo i učinkovito čišćenje.

Predstavljene su tri izmjene:

Bosch

Aina ‘ s ASA 42230 i asa 42009 za snažno i brzo čišćenje;

Aposs aposs 42035 i Aposs 42055 — tihi usisavači s filtrima APOSS. Namijenjeno obiteljima s malom djecom i alergičarima;

Model mine 4 mine – za ljubitelje kućnih ljubimaca. Omogućuje vam da se brzo riješite duge i kratke dlake na podu i namještaju.

DIŠITE LAKO

Tehnologija Iphine optimizira razinu protoka zraka za bolje prikupljanje prašine. Višestruki slojevi filtra jamče 99,999% čistoće: svaki od slojeva prepoznaje i zadržava prašinu različitog kalibra. Zagađenje aerosolom, spore plijesni, prašina od ugljena, pelud, kućna prašina, čestice duhanskog dima-ova i druga onečišćenja i neugodni mirisi više neće smetati. Protustruja zraka sprječavaju čak i male čestice da zaobiđu filtar. A kad za to dođe vrijeme, filtar se može jednostavno oprati u perilici kunalja, dati mu 48-satni odmor — i spreman je za ponovno pokretanje.

Ne zahtijeva zamjenu, filtar za prašinu klase A ima razinu zadržavanja prašine i ne dopušta njezino povratno ispuštanje u zrak.

Bosch

SVE U VREĆU

Uređaj radi dok se vrećica za prašinu potpuno ne napuni, a sama vrećica izrađena je od izdržljivih i pouzdanih materijala s dodatnom izolacijom otvora. Crijevo usisavača čvrsto se uklapa u vrećicu koja se savršeno uklapa u odjeljak odgovarajuće veličine.

Bosch

ČIŠĆENJE JE JEDNOSTAVNO

Manevarsko kretanje osigurava mala težina usisavača-4,5 kilograma-i četiri pomična valjka. Kada trebate pauzirati, Usisavač se lako može “parkirati” za pohranu ili pauzu za čišćenje.

Četka za tvrde podove također služi zajedničkoj svrsi potpunog uklanjanja prašine. Uklonit će sve čestice prašine, čak i one koje se skrivaju u prazninama između pločica ili podnih ploča. Nježno nježno čišćenje neće oštetiti parket.

Usisavač AIMIN4 AIMIN ima turbo četku AIMIN i dodatak za tapecirani namještaj Aiminin koji pomažu u uklanjanju dlaka i prašine kućnih ljubimaca, a Aimin će osigurati potpuno čist zrak na izlazu.

Bosch

Cijena ovisi o modelu i varira od 15990 kuna. do 17990 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: