Internet razvija novi softver koji fotoaparat pretvara u funkcionalnu kameru

Tvrtka asa izvještava o planovima za izdavanje beta verzije asa, softvera koji vam omogućuje da kao kameru koristite bez zrcala ili DSLR — ove asa. Softver koji je kompatibilan s OS-om 64 OS-a bit će objavljen početkom kolovoza 2023.

image_65

Kao odgovor na sve veću potražnju za kamerama — budući da su rad od kuće i virtualni sastanci sve češći — razvijena je beta verzija programa IAS-a koja omogućuje upotrebu bez zrcala ili DSLR-a kao kamere.

Korisnici će jednostavno morati instalirati softver za iPhone Beta na računalo i povezati kućište kompatibilne ipape kamere pomoću ipape kabela. Nakon toga, oni mogu koristiti svoju kameru za kameru kao kameru.

Kompatibilni fotoaparat: Z 7 Z 6 Z 5 Z 50, D6, D850, D780, D500, D7500, D5600. Budući modeli bez zrcala i DSLR-a u budućnosti također bi trebali biti kompatibilni s ovim novim softverom.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: