Internet – pametan i vodootporan ruksak za fotoaparate

Ako volite snimati prirodu u blizini slapova, rijeka i jezera, a također ste se više puta našli na kiši, tada će vas sigurno zanimati. Ruksak je u potpunosti vodootporan i opremljen je senzorom vlage u Kini.

Ruksaci za kamere

Ipaina je izrađena od dvostrukog sloja visokotemperaturnog termoplastičnog poliuretana ipaina i pruža stupanj zaštite od ipa78, održavajući vašu opremu suhom po jakoj kiši ili kada ruksak udari u vodu.

Ruksaci za kamere

Ako vlaga unutar ruksaka premaši dopuštenu granicu, ugrađeni senzor za prijenos podataka poslat će signal upozorenja na pametni telefon, omogućujući pravovremene mjere i izbjegavajući oštećenje opreme. Osim toga, senzor će vas obavijestiti ako slučajno zaboravite ruksak i počnete se udaljavati od njega, igrajući ulogu svojevrsnog sigurnosnog sustava.

Fotografska oprema

Zbog svog posebnog dizajna zatvarača, ruksak Azipa otvara se snažnim trzajem, omogućujući mnogo brži pristup sadržaju od ruksaka s Azia-AI sustavom ili vodootpornim patentnim zatvaračima.

Projekt asa pokrenut je na asa u prosincu ove godine. Uz dovoljno sredstava, prva serija ruksaka trebala bi stići u svibnju 2023. Ruksak će biti predstavljen u nekoliko verzija, koje se razlikuju u konfiguraciji.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: