Internet: moderan doručak jednim dodirom

Engleska marka Amapa predstavlja elegantnu novost ovog proljeća-kolekciju tehnika doručka “Amapa”, koja je već prepoznata od milijuna engleskih domaćica.

Aparati za kavu

Dizajneri engleskog brenda, koji je prepoznat ne samo kao najpopularniji, već i kao najmoderniji brend kućanskih aparata, sigurni su da raspoloženje za dobar dan započinje savršenim doručkom.

Funkcionalna, živopisna i sažeto izražajna kolekcija, Aisine je stvorena da ne samo ispuni Vaše želje, već i ugodi oku svojim sofisticiranim dizajnom. Dodajte tome inovativnu tehnologiju koja se prvi put koristi u ovakvim proizvodima, iznimnu kvalitetu izrade i dobit ćete pravo remek-djelo.

Potreban je samo jedan pogled na kolekciju Aipina, koja uključuje električni čajnik, aparat za kavu i toster, da biste shvatili da je ova aristokratska obitelj doslovno osuđena da postane predmet želje svakog modernog i modernog stanovnika metropole.

Dodirnite-i bit će štapića!

Čini se da nas, sofisticirane vlasnike Azipop i Azipop, više nećete iznenaditi činjenicom da uređaji reagiraju na dodir. Ali jeste li skuhali kavu jednim dodirom? Mogu li odabrati temperaturu čaja jednim dodirom? Ili zagrijte kroasan i pripremite tost s pravim stupnjem prženja, samo dodirujući toster?

Sigurno ne. Ali sada je to moguće!

Po prvi put na svijetu, svi uređaji u kolekciji za doručak na Internetu imaju visokotehnološke neonsko-plave dodirne pločice.

Potreban je samo jedan dodir da bi pametna tehnologija u svemiru ispunila vašu želju. Međutim, uz skrupuloznu Englesku predumišljaj, otišao je još dalje, opremivši uređaje automatskim sustavom za uštedu električne energije. Nakon točno 5 minuta praznog hoda, ovaj sustav isključuje pozadinsko osvjetljenje panela, što smanjuje potrošnju energije u stanju pripravnosti na zanemarivu vrijednost manju od 1 vata.

Jutro započinje ljubavlju. Za doručak

No, bez obzira koliko je tehnologija “pametna” i visokotehnološka, ne Zaljubljujemo se u inovacije i kvalitetu, već u izgled i dizajn. Kolekcija Aipina odmah privlači oko izražajnom dinamikom linija i futurističkim oblicima.

Neobična i sofisticirano elegantna kombinacija materijala-posebnog, ručno izrađenog prozirnog sjajnog stakla i visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika poliranog zrcalom-simbolizira skrivenu senzualnost i istinsku sofisticiranost savršenog engleskog dizajna.

Zahvaljujući tome, bilo koji od predmeta u kolekciji Aina, bilo da se radi o čajniku, aparatu za kavu ili tosteru, postat će ne samo prikladan kućni pomoćnik, već i izvrstan dodatak za interijer.

Ostaje priznati očito-obraćajući posebnu pozornost na materijale, kvalitetu i detalje, Amapinois je ponovno uspio iznenaditi i osvojiti srca istinskih poznavatelja ljepote svojom novom linijom moderne tehnologije amapinois.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: