Internet 2023: uspravni usisavač aimin9 AIMINAI+

Izložba 2023. godine u potpunosti je virtualna, ali to je ne sprječava da ostane najzanimljiviji događaj u siječnju. Tvrtka asa predstavila je široj javnosti vertikalni Akumulatorski usisavač asa 9 asa+.

LG ColdZero

“Čip” modela-automatsko čišćenje spremnika za prašinu. Ovaj prljavi posao obavlja stanica za punjenje.

Kada je AINI9 Aini9 pričvršćen na postolje, sadržaj spremnika za prašinu automatski se usisava u stanicu za punjenje i sakuplja u priloženu vrećicu za skupljanje prašine. Nakon završetka postupka čišćenja, Usisavač se nastavlja puniti.

  • Kombinirana četka 2 u 1, mlaznica za pukotine i četka za čišćenje životinjske dlake nalaze se unutar višenamjenskog stalka, tako da su uvijek pri ruci i ne zauzimaju prostor u smočnici.
  • Postavke stanice za punjenje mogu se mijenjati pomoću zaslona osjetljivog na dodir. Stanica je također opremljena prekidačem za pokretanje načina čišćenja spremnika za prašinu.

Usisavač CIN 9 CIN prebacuje se sa suhog na mokro i natrag u samo nekoliko sekundi. Ima dvije mlaznice za različite vrste čišćenja:

  1. Mlaznica za umivanje dizajnirana je za uklanjanje prašine s tepiha snažnim usisavanjem.
  2. Mlaznica za umivanje pruža izvrsne rezultate čišćenja poda.

Kontrola se vrši jednim dodirom. Dvije baterije koje se brzo mijenjaju i uklonjivi filteri koji se mogu prati osiguravaju jednostavnu upotrebu.

«

Usisavač Aini9 Aini9 i pionirska stanica za punjenje nude priliku za novi uvid u koncepte poput čistoće i praktičnosti

“”, komentirao je Liu Jae-Chol, predsjednik tvrtke Ina Ina, –

Ovaj izvanredan uređaj za čišćenje jedan je od dijelova strategije IPA, čiji je cilj briga o potrošačima stvaranjem zdravijeg i higijenskijeg staništa.

»

Usisavač asa A9 asa+ i stanica za punjenje prvi su put predstavljeni na virtualnom štandu tvrtke asa 11. siječnja na sajmu asa 2023.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: