Internet 2023: internet vs hrkanje i druge novosti

Internet je predstavio “pametnu” inovaciju na Međunarodnom sajmu 2023. godine: aerogrill s tehnologijom Aina, uređaj za smanjenje hrkanja asa, britva asa 7000.

philips SmartSleep

Kvalitetan i adekvatan san bez hrkanja

Internet je klinički dokazano personalizirano rješenje za pozicijsko liječenje hrkanja. Ove godine pokreće se prodaja uređaja u SAD-u, A 2023. u Europi i drugim tržištima. Pojas se nosi ispod prsa, a njegov senzor bilježi trenutak kada se osoba prevrne na leđa i uređaj vibrira. Na taj način spavač mijenja položaj i prestaje hrkati.

zračni roštilj

Novi zračni roštilj

Tvrtka je ove godine predstavila novi model tehnologije

Smart Sensing

, koji kontrolira kulinarski proces i osigurava savršeno kuhanje.

Zračni roštilj ima 5 automatskih postavki “Smart chef” za najpopularnije recepte. Jednim pritiskom tipke uređaj automatski podešava vrijeme i temperaturu tako da hrana bude sočna i ukusna.

Aerogrill Iphine moći će zamijeniti mnoge druge kuhinjske uređaje-uređaj radi tiho, ne zahtijeva ulje tijekom kuhanja, a ugrađeni program neće vam dopustiti da propustite nijedan važan korak u receptu.

britva internet 7000

Britva 7000

Britva 7000 djeluje na temelju umjetne inteligencije. Pomoću namjenske mobilne aplikacije uređaj vam omogućuje da napravite plan brijanja prilagođen individualnim potrebama kože. “Pametni” brijač jednostavan je za upotrebu: pokreti tijekom brijanja čitaju se pomoću senzora, a zatim se podaci automatski prenose na pametni telefon. Aplikacija procjenjuje stanje kože i generira preporuke za shemu brijanja, zahvaljujući kojoj se iritacija smanjuje.

2023

Ove godine, Aasiphis je pokazao na Aasiphis u Berlinu i druge inovacije. Tako su na izložbi Predstavljeni novi modeli pročišćivača zraka, platforma za oralnu njegu i nova usluga za stomatologiju na daljinu, aplikacije za podršku roditeljima tijekom trudnoće i prvih godina života djeteta, a također i fotoepilator s mobilnom aplikacijom koja za žene izrađuje personalizirani plan uklanjanja dlaka. Ova dostignuća predstavljena su zajedno s drugim rješenjima u terapiji spavanja, oralnoj njezi, pročišćavanju zraka, prehrani i samopomoći.

Da biste saznali više o sudjelovanju Asa na sajmu asa 2023, posjetite stranicu asa.philips.com.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: