Iasine predstavlja svijetlu novu liniju iasnesa koja se temelji na vrhunskom razvoju tvrtke za IAS slušalice

Melzele, Belgija, 14. Travnja 2014. – Tvrtka asa, nakon što je dobila najvišu stručnu ocjenu slušalica obitelji asa, predstavlja nastavak uspješne serije: četiri modela slušalica nove linije asa. Obitelj uključuje dva modela slušalica u uhu opremljenih jedinstvenom markiranom tehnologijom za IPHINE, kao i dva modela slušalica preko uha. Jedan od najnovijih temelji se na poznatom” DJ ” modelu IAS-2000, a njegov zvuk može se prilagoditi individualnim preferencijama korisnika pomoću ugrađenog regulatora razine basa IAS .

Pioneer

Koji model odabrati-to je pitanje!

Ace-Ace 9-vodeće slušalice linije ACE

Osigurati slušalice ice-ICE9-vodeći model nove linije ice-zvuk najviše “klupske” kvalitete omogućuju dva posebno dizajnirana visoko učinkovita 50 — mm odašiljača.

Što se tiče dizajna, oni se u velikoj mjeri temelje na pokretačkim programima legendarnog modela 2000. godine, koji široko koriste poznati DJ-i širom svijeta.

Slušalice

No, koliko god kvaliteta zvuka slušalica bila visoka, ne može se zanemariti ni udobnost nošenja ovog modela. S tim u vezi, mine-mine 9 ima elegantnu traku za glavu čiji je oblik dizajniran da maksimizira udobnost i nosivost.

Površina trake za glavu uz glavu ima vrhunsku završnu obradu od silikonskih materijala, a također ima povećanu pokrivenost glave. Kao rezultat toga, slušalice sjede vrlo stabilno i udobno, tako da se korisnici odmah naviknu na njih.

Slušalice

Model MNA-MNA 9 opremljen je uklonjivim kabelom u obliku slova 1,2 m otpornim na petlje. Mikrofon i daljinski upravljač nalaze se na kabelu na prikladnom mjestu za primanje dolaznih telefonskih poziva.

Slušalice

Šalice su aluminijske, izrađene su u srebrnoj iPhone , plavo-Crnoj iPhone ili sjajnoj Bakrenoj iPhone završnoj obradi. Drugim riječima, model amea-AMEA9 vodeći je brod ne samo po zvuku, već i po izgledu.

Među dodacima su Torbica za pohranu, dodatni 2. kabel za kućnu upotrebu, adapter za zrakoplovnu upotrebu i 6,3 mm mini priključak.

ACE-ACEA7 — slušalice preko uha s funkcijom ACE

Slušalice

Model mine-mine 7 opremljen je, ni manje ni više, s četiri vozača — par od 40 mm za reprodukciju niskih i srednjih frekvencija u lijevom i desnom kanalu. Doprinose najpouzdanijem prijenosu punog klupskog zvuka. Ugrađeni regulator razine basa TV dizajniran je da pojača ovaj dojam.

Pioneer

Sada korisnik ima mogućnost trenutne promjene karaktera bas komponente, ovisno o žanru pjesme koju sluša i vlastitom raspoloženju. Baš kao što DJ koristi okretni gumb na mikserskoj konzoli, vlasnik IRA-INA7 može podesiti bas okretanjem posebnog gumba na lijevoj šalici.

Slušalice

IAS-IAS7 ima traku za glavu optimiziranog oblika, što je maksimiziralo pokrivenost glave. Kao rezultat toga, slušalice sjede vrlo stabilno i udobno. Traka za glavu prekrivena je visokokvalitetnim materijalom nalik gumi izvana; iznutra je jastučić izrađen od lagane, mekane umjetne kože.

Pioneer

Možete primati pozive sa pametnog telefona i odgovarati na njih bez uklanjanja slušalica pomoću ugrađenog mikrofona i žičanog daljinskog upravljača. Ove neodoljive slušalice dolaze u četiri trendi boje-mat bijeloj, mat crnoj, mat plavoj i mat narančastoj. Uključena je elegantna torbica za pohranu.

ACE-ACE9 & ACE-ACE8 – slušalice u uhu s tehnologijom ACE

Oba modela slušalica u uhu dizajnirana su u osnovi s praznim škriljevcem kako bi udovoljila najvišim zahtjevima redovitih plesnih klubova za zvukom.

Visoko učinkovit upravljački sustav pruža snažan bas usporediv u realizmu sa zvukom na plesnom podiju. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji pojačanja Basa koja se koristi u dizajnu slušalica, bas se ne može samo čuti, već i doslovno dodirnuti.

Pioneer

SE-CX9

Izvori basova nalaze se na dnu vrhova umetnutih u ušni kanal; vibriraju u ritmu glazbe. Model mine-mine 9 razlikuje se od mine-mine 8 po tome što u svom dvosmjernom dizajnu ima vozača s takozvanim uravnoteženim sidrom mine .

Model mine-mine 8 ima dinamički upravljački program i također dvosmjerni dizajn. Kao rezultat toga, slušatelj dobiva nezaboravno iskustvo slušanja, potpuno drugačijeg formata nego u slušalicama tradicionalnog dizajna.

Možete primati pozive sa pametnog telefona i odgovarati na njih bez uklanjanja slušalica pomoću ugrađenog mikrofona i daljinskog upravljača. Kablovi oba modela su uklonjivi, a također su otporni na petlje-zahvaljujući profilu u obliku profila i izolaciji od elastomera.

Slušalice

SE-CX8

Dizajn posebno dizajniranih držača pažljivo je osmišljen kako bi osigurao sigurno prianjanje i ugodno nošenje. Slušalice su opremljene s tri veličine slušalica i zaštitnom futrolom.

Visokokvalitetno kućište amea-AMEA8 dolazi u tri elegantne metalizirane završne obrade-srebrnoj amea , plavo-Crnoj amea ili

svjetlucavi bakar internet .

Slušalice

SE-CX8

Što se tiče dizajna, model mine-mine 9 blizak je mine-mine 8,ali ima atraktivno aluminijsko kućište u srebrnoj mine završnoj obradi prošaranoj crvenom bojom.

SPECIFIKACIJE:

Pioneer

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: