Iasine predstavio nove slučajeve za pohranu alata — slučajevi iasinea

U vlasništvu koncerna amapina, u Rusiji je lansirao prodaju novih slučajeva s inovativnim nosačem alata amapina. Ažuriranje je pogodilo tri najpopularnija seta: 3000, 4000 i 4200.

Dremel

Alati

NASA predstavio nove slučajeve za pohranu alata slučajevi za pohranu podataka

Multifunkcionalni alati koriste se za rad, kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Savršeni su za one kojima je stalo do preciznosti i svestranosti, bilo da su iskusni majstor ili amater.

Nova izvedba kofera inovativno je rješenje proizvođača. Kompleti od 3000, 4000 i 4200 a ina sada imaju sve za jednostavno pohranjivanje i korištenje alata. U njima ćete pronaći uklonjivi držač za televizor koji se po potrebi može montirati na zid ili bilo koju drugu površinu. Na držaču se nalazi poseban kanal za jednostavno omotavanje kabela. Na taj se način rješava problem s neposlušnim kabelom alata.

Novo dizajnirani slučajevi također uključuju odjeljke za ključeve/opremu i uklonjivu ladicu. Rebrasta površina kovčega omogućit će fiksiranje alata, postoji kanal za pohranu fleksibilne osovine.

“Nakon što smo proveli anketu među našim korisnicima, shvatili smo da bivši slučajevi nisu prikladni.”. Novi koferi modernog su dizajna i imaju dodatne korisne značajke. Osim toga, kompletni setovi su malo izmijenjeni zamjenom modernijim mlaznicama”

, – kaže stručnjak za zaštitni znak Astana Stanislav Nefedov.

Dremel

Set od 3000 — 1/25, osim držača i uklonjivog pladnja, uključuje 25 dodataka koji vam omogućuju rad od rezanja do poliranja, uključujući niz dodataka za Astro. Set uključuje i visokokvalitetno fleksibilno vratilo za detaljniji rad na teško dostupnim mjestima.

Dremel

Komplet 4000-4/65 opremljen je multifunkcionalnim alatom visokih performansi 4000 s inovativnim savjetom. To znači da više nije potreban ključ za promjenu mlaznica. Set sadrži fleksibilno vratilo, kompas za glodanje s paralelnim graničnikom, platformu za brušenje i ručku za precizne radove. Tu je i početni set dodataka za NASA-u i 65 originalnih dodataka. Priloženi dodatak-platforma za brušenje omogućit će rad na brušenju i mljevenju kamena pod preciznim kutovima od 90 i 45 stupnjeva.

Dremel

4200-4 75 uključuje prethodne modele 4200 s Ama-om-prvi izum na svijetu sa sustavom brze zamjene za višenamjenski alat. Komplet je opremljen sa 75 dodataka, vodilicom za rezanje, kompasom za glodanje s paralelnim graničnikom. Osim toga, Set uključuje nastavak-štitnik za zaštitu od prašine i iskre nije dostupan kao zaseban element i platformu za brušenje.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: