Iasin najavljuje kameru iasin-iasin9 u plavoj boji

Tvrtka asa najavljuje ograničeno izdanje kamere asa-ama9 u plavoj boji. U ovoj boji kamera se izvrsno slaže s odjećom od trapera i trapera, a vrhunska kvaliteta izrade proširit će kreativne mogućnosti korisnika. Ina-Ina 9 u trendovskoj plavoj boji bit će pravi razlog za zavist.

Fotografska oprema

Ama-AMA9 najavljena je u veljači 2023. Nova kamera dobila je poboljšani grafički procesor Amaras iz vodećeg broda Amaras-Ama1 amaras, 121 fokusnu točku, 4K video snimanje, ugrađenu bljeskalicu. Osim toga, u AMEAN-AMEAN9 pojavili su se načini snimanja amean i AMEAN amean koji uvelike olakšavaju rad s naprednim značajkama fotoaparata. Struktura izbornika je redizajnirana i jasnija i jednostavnija. Sve to-u kompaktnom, elegantnom kućištu koje ide uz bilo koju odjeću i nikada neće izaći iz mode.

U besplatnoj aplikaciji za oceane.Dostupna je serija videozapisa s uputama o radu s Ama-ama 9. Kroz OI.Share također možete koristiti za slanje slika na svoj pametni telefon – E-PL9 sada radi ne samo veze putem Wi-Fi veze, ali i putem Bluetooth.

Dostupnost

Kamera Ace-ACE9 Aceace u paketu s objektivom ACE.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6. Astrologija će biti dostupna od lipnja 2023. godine. U bijeloj, crnoj i smeđoj boji, amen-AMEN9 je već dostupan u internetskoj trgovini Aina i od službenih distributera.

Dodatna besplatna šestomjesečna garancija dostupna je za kameru IAC-9 i sve druge proizvode IAC-a kada se registrirate za IAC: IAC-a.olympus.eu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: