Holivudski iz mreže doći će zrakom. Internet najavljuje početak prodaje kompaktnog medijskog uređaja 4

Jedan od svjetskih lidera u razvoju i proizvodnji medijskih uređaja i TV prijemnika, tvrtka asa, najavljuje početak ruske prodaje novog kompaktnog modela asa 4 Asa. Novost se povezuje s televizorom i omogućuje vam gledanje digitalnih TV programa, kao i filmova s interneta ili s lokalnih diskova. Uređaj podržava format Ace i moderni kodek Ace Ace.265 , tako da će se videozapis reproducirati u najvećoj mogućoj kvaliteti.

Medijski centri

Sve više filmova, serija i programa dostupno je gledateljima u ultra visokoj rezoluciji, ali malo igrača može kvalitativno prenijeti i najmanje nijanse takve slike. Asa 4 Asa rješava ovaj zadatak: sposoban je reproducirati videozapise s pravom podrškom za 4 asa i oko 1 milijardu nijansi boja u ASA formatu asa.265 s 10-bitnom dubinom boje.

Visoka kvaliteta slike-zasluga profesionalnog video procesora. Zahvaljujući njemu, asa 4 Asa ne samo da reproducira 4 Asa videa, već i povećava razlučivost bilo kojeg sadržaja na asa. Osim toga, uređaj podržava Full HD 3D formati Side-by-Side, Top-to-bottom i MVC i uzima digitalni tv kanali pomoću ugrađenog DVB-T/T2.

Programeri su posebnu pozornost posvetili reprodukciji slika asa-asa 2 Asa i 3 ASA s potpunom podrškom za izbornik. Ovo rješenje je jedinstveno u svojoj klasi.

Za prijenos sadržaja medijski uređaj opremljen je Dvopojasnim modulom IPA-IPA 2,4 i 5 GHz , dvije antene za stabilan signal i gigabitnim portom IPA: kao rezultat toga, video s visokom brzinom prijenosa jednako će se stabilno prenositi i žicom i ” zrakom “. Za gledanje filmova s vanjskih pogona predviđena su dva konektora za internet i 2,5 ” ležište za tvrdi disk. No, unatoč svojoj svestranosti, uređaj ima minijaturne dimenzije: može se diskretno instalirati pored televizora ili monitora.

Među ostalim značajkama, Ace 4 Ace:

-podrška za” holivudsku ” frekvenciju reprodukcije 23.976 sličica sek ;

-mehanizam za rad i na i na i na i na;

-reprodukcija svih formata audio klase Ina-Ina;

-opcionalno-ugrađeni kontroler ina-a za integraciju u sustav “pametne kuće”;

-tradicionalni standardi kvalitete reprodukcije za TV, dobro poznati korisnicima medijskih uređaja i TV prijemnika.

Novost je već prepoznata među stručnjacima iz industrije i prepoznata je kao “proizvod godine” u kategoriji “medijski igrači”.

Ina 4 Ina u prodaju u travnju 2023. po maloprodajnoj cijeni od 24.990 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: