Grijači ventilatora asa 20 asa i asa 15 asa: kupujte vruće nove artikle!

Svake sezone, Ina nudi tržištu nešto novo, relevantno, zanimljivo. Dakle, u jesen 2013. u našem su se asortimanu, osim ekskluzivne serije električnih konvektora, pojavili i Novi modeli stolnih grijača ventilatora. Podsjećamo vas da su grijač ventilatora asa 20 ASA i grijač ventilatora asa 15 asa već dostupni u Moskovskom skladištu! Autorski dizajn uređaja stvoren je u najboljim tradicijama skandinavske škole dizajna: futuristički obrisi, meka boja elemenata uređaja svidjet će se onima koji idu korak ispred najnovijih modnih trendova. Kupite vruće nove artikle ili dođite u naš ured i uvjerite se sami!

Grijači ventilatora

Grijači ventilatora rade gotovo nečujno, a kermet grijaći element AIMP 15 AIMP iznutra sprječava pojavu stranih mirisa tijekom procesa grijanja i održava zrak u sobi svježim. Spiralni grijaći element novosti asa 20 asa gotovo trenutno doseže radnu temperaturu, počevši davati toplinu od prvih sekundi. Važna prednost modela AMA20 ama i AMA15 AMA je njihova kompaktnost i mobilnost.

Mogu se postaviti gotovo bilo gdje – na stol, noćni ormarić, u blizini kreveta, na prozorsku dasku. Sve ovisi o vašoj mašti! Osim toga, AMAIN15 AMAIN ima prikladnu ručku za nošenje koja ne samo da čini postupak nošenja praktičnijim, već je i moderan element izgleda novosti.

Programeri novih proizvoda, osim svijetlog dizajna koji nema analoga, uložili su u grijače ventilatora sve funkcije potrebne potrošačima:

  • Visokokvalitetni, podesivi termostat
  • Brzina zagrijavanja manja od 30 sekundi
  • Filter protiv prašine asa-asa asa 15 asa
  • Senzor zaštite od pregrijavanja
  • Način puhanja bez grijanja
  • Tehnologija Interneta: ušteda električne energije

… i još mnogo toga.

Osim toga, grijači ventilatora na Internetu, naravno, izrađeni su od sigurnih ekološki prihvatljivih materijala, u skladu s najstrožim standardima.

Pozivamo naše maloprodajne kupce-otkrijte novi asortiman opreme za grijanje na internetu; a ugodna mikroklima u vašem domu oduševit će vas i vaše najmilije u hladnoj sezoni.

Timberk

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: