Garmin je stvorio aplikaciju za golf

Garmin je predstavio besplatnu aplikaciju Garmin golf za ljubavnike i profesionalce u golfu. Program vam omogućuje da se pretvorite u pravi turnir u svakom krugu, koji se drži na jednom od 40.000 polja širom svijeta.

Sportski sat

Garmin Golf aplikacija za igranje golfa

Nakon što je ubacio Garmin Golf Application na kompatibilni uređaj, svaki igrač dobiva priliku usporediti svoje rezultate s rezultatima vođa, organizirajte turnire, komunicirati u zraku, objaviti rezultate. Program koristi statistiku više od 40.000 polja za igranje golfa širom svijeta. Korisnik se može natjecati s prijateljima i drugim golfsima na istom polju, kao i pregledati ove ostale igrače – mjesta, točke, hendikep itd.

Korisnici aplikacija mogu pozvati druge igrače i organizirati vlastiti turnir. Tijekom igre, sudionici mogu ostaviti komentare ili komunicirati jedni s drugima dok su na golf terenu.

Ako igrač ima kompatibilan Garmin uređaj, tada će se točka točaka učitati pri sinkronizaciji putem Garmin Connect ili Garmin Express. U nedostatku kompatibilnog Garmin uređaja, korisniku će se predložiti ručno uvesti točke.

Aplikacija Garmin Golf učitana je na nosive uređaje Multiport:

Fēnix 3, fēnix 3 hr, fēnix chronos, fēnix 5s/5/5x, v Ministeractive, v Servoaktivni HR navedeni uređaji sinkronizirani su s Garmin Connect aplikacijom . Također, program je kompatibilan s nosivim gadgetima za golf pristup S2, Pristup S3, Pristup S4, Pristup S5, Pristup S6, Pristup S20, Pristup S60 navedeni uređaji sinkronizirani su s Garmin Express -om . Garmin Golf također radi s prijenosnim golf uređajima pristup G6, pristup G7, Pristup G8, Pristup G10, Pristup G30. Nositelji novih sati za golf pristup S60 moći će brojati Real -Time rezultate.

Aplikacija Garmin Golf već je dostupna za preuzimanje u App Storeu i Google Playu.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: