Facebook kompaktni fotoaparat 800 Facebook: optički zum H20, matrica od 16 megapiksela i "paukove mreže"

Tvrtka AZIPA najavljuje lansiranje najnovijeg kompaktnog digitalnog fotoaparata azipa 800 azipa, koji ima 20-struki optički zum 25-500 mm u Ekv. 35 mm i matricu od 16 megapiksela. Facebook800 Facebook ima mogućnost prijenosa visokokvalitetnih slika koja korisnicima omogućuje objavljivanje fotografija na Facebooku i drugim društvenim mrežama. Uz to, postoje i dodatni Umjetnički Filtri u Aipa800 Aipaima.

Kompaktni fotoaparati

Stvaranje remek-djela je jednostavno!

Uz poboljšano 20-struko optičko zumiranje i tehnologiju pametnog digitalnog zumiranja, postoji jedinstvena prilika za snimanje kvalitetnih slika u 40-strukom rasponu žarišnih duljina.

A zahvaljujući značajci areana, AREANA800 areana automatski će odabrati optimalni način snimanja od 103 moguće opcije, ovisno o sceni, jamčeći visoku kvalitetu slike.

Besprijekoran dizajn i kvaliteta izrade

U usporedbi sa svojim prethodnikom, ARENA770 ARENAME, ARENAME800 Arename ima dodatna poboljšanja koja prije svega utječu na njegovu upotrebljivost.

Internet800 internet optimiziran za najbrži početak snimanja-nakon 1.5. sekunde će biti spremna za rad. Uz to, kašnjenje između snimaka je samo 0,8 sekundi, a brzina automatskog fokusiranja je 0,16 sekundi., što korisnicima omogućuje da u tren oka uhvate pravi trenutak.

Fujifilm

Podijelite najbolje trenutke života sa svojim prijateljima!

Bežični prijenos slika olakšava slanje fotografija s kamere Acera800 Acerae na pametne telefone ili tablet računala. Slika će se lako i jednostavno premjestiti s vašeg digitalnog fotoaparata na stranice društvenih medija. U jednom prijenosu možete prenijeti do 30 fotografija bilo kada i bilo gdje!

Osim toga, prilikom preuzimanja besplatne aplikacije asa Dostupan u ASA i ASA, Kamera asa 800 Asa može snimiti trenutne podatke korisnika o njegovoj lokaciji koji će se prikazati na zaslonu fotoaparata.

Korisnici će moći dijeliti ove podatke na mreži jednim dodirom označavajući svoj položaj na karti. U bazi podataka prikupljeno je više od 1 milijuna. znamenitosti širom svijeta.

Također možete koristiti funkciju Aipine koja će precizno izračunati udaljenost do obližnjih atrakcija. Značajka fotonavigacije pomoći će vam odrediti na kojoj je udaljenosti snimljena prethodna slika u odnosu na vašu sadašnju lokaciju.

Šest novih umjetničkih efekata:

* Internet: naglašava kontrast i povećava zasićenost boja;

* IAS-IAS: naglašava sjaj i smanjuje kontrast, olakšavajući tonove;

* Internet: stvara efekt VINJETIRANJA i daje fotografiji retro stil;

* Internet: zamagljuje gornji i donji dio fotografije stvarajući dioramski efekt;

* Internet: stvara grafički efekt pomoću dinamički moduliranih tonova;

* Internet: crno-bijeli snimak na kojem može biti prisutan detalj u boji. Kao osnovna boja mogu se odabrati crvena, žuta, zelena, plava, narančasta ili ljubičasta.

Visoka Definicija i ergonomski dizajn

Kako bi bio što ugodniji za upotrebu, crni model Amapa800 Amapaina ima gumirani premaz. Bijeli model izrađen je glatkim bisernim završetkom.

Nagnuti gumb okidača nudi bolje rukovanje i dodatnu stabilnost tijekom rada, čak i pri 20-strukom zumiranju. Model IPA 800 IPA bit će dostupan u dvije boje: crnoj i bijeloj.

Preporučena maloprodajna cijena: Ainsa800 Ainsa 12 999 kuna

.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: