EQ.9-velika premijera kave u svemiru!

Novo za poznavatelje kave marke Aina: asa.9 je inovativni autonomni Potpuno Automatski aparat za kavu koji je sposoban pripremiti izvrsna personalizirana pića uz minimalan napor i točno pamtiti individualne sklonosti vlasnika kuće i njihovih gostiju.

Siemens

Siemens EQ.9 TI903209RW

Aparati za kavu

Siemens EQ.9 TI905201RW

Bilo da se radi o velikoj šalici kave latte s obranim mlijekom, maloj šalici kave bez kofeina,” Americano ” blagog okusa ili super jakom ristrettu: uživanje u kavi izražava individualnost i stil je života više nego ikad prije. Sada možete olakšati zadatak kuhanja izvrsne kave uz pomoć modernih tehnologija, oslobađajući vrijeme za zanimljivije poslove i komunikaciju.

Sada će svaki domaćin moći lako udovoljiti svim željama gostiju zahvaljujući funkciji AIP-a koja vam omogućuje da u potpunosti personalizirate piće: promijenite jačinu, temperaturu, omjer mlijeka i kave, brzinu kuhanja i volumen pića kako želite.

Aparati za kavu

Siemens EQ.9 TI907201RW dualBean

Siemens EQ.9 je najnapredniji aparat za kavu na tržištu danas, zahvaljujući činjenici da ljubitelji kave mogu birati između dvije vrste zrna sa sustavom IPA-poput kave bez kofeina i “obične” kave ili prženja “espressa” i čiste, nepomiješane kave. Dvije posude za zrno s odvojenim mlinovima jamče čist okus bez nečistoća.

Siemens

Još jedan napredak je sustav opskrbe mlijekom. Spremnik za mlijeko prikladno je ugrađen u kućište od nehrđajućeg čelika kako bi uređaj izgledao elegantno. Štoviše, svježe i konzervirano mlijeko može se pripremiti u isto vrijeme. Novi cappuccinator uvijek daje gustu, finu mliječnu pjenu. A ako kava nije planirana za pripremu, spremnik za mlijeko lako se može izvaditi iz interneta.9 i stavite u hladnjak. Sustav ama pruža apsolutnu čistoću u svim kanalima zahvaljujući čišćenju parom, bez prijekora i potpuno automatskom, baš kao što očekuju poznavatelji kvalitete ama.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: