Dnevna fotografija s interneta: lica u okviru Khabarovska

PREGLED * TERENSKI TEST * POSEBAN PROJEKT * FOTO NATJEČAJ

Imao sam samo sat vremena u prekrasnom gradu Khabarovsku, na putu od Birobidžana do Amurska. Što se može snimiti u tako kratkom vremenu? Ikonična mjesta, lica na ulici. Istodobno ćemo provjeriti sustav fokusiranja prilikom snimanja s dvije visokokvalitetne leće s promjenjivom žarišnom duljinom, koje mogu pokriti cijeli tradicionalni raspon za tako vrhunsku kameru. Bit će to teška leća ice-ACE 24-70 1:2,8 i lakša, ali udobna leća ice-ACE 70-200 1:4 Ice.

Majstorsku klasu vodi fotograf Andrian KOLOTILIN

Niska osjetljivost u kombinaciji s lijepim vremenom i zatvorenim otvorom blende omogućila je tehnički kompetentan kadar, s oštrim prednjim i stražnjim planom i dobrim detaljima. Pretpostavljam da takva leća može tvrditi da je univerzalna za ovaj fotoaparat.

SLR fotoaparati

Slika 16. 125, brzina zatvarača 1/320, otvor blende/13. AND_4689.jpg

Povećavanje osjetljivosti na 400. Oštrenje se dogodilo odmah na lijevoj strani okvira, junakinja slike nije ni primijetila fotografa, promatrajući nešto što joj je privuklo pažnju.

Fotografska oprema

Slika 17. 400, brzina zatvarača 1/800, otvor blende/9. AND_4768.jpg

Kad se snima protiv svjetla, s važnim dijelom kadra u sjeni, detalji su sačuvani i na licu i na pozadini, a to je korito rijeke Amur. Može se sa sigurnošću reći da se osjetljivost od 400 ama može smatrati minimalnom za kameru Amapa.

Fotografska oprema

Slika 18.400-ih, brzina zatvarača 1/800-ih, otvor blende 6,3 ili-im_7128.Ace, Ace 400, brzina zatvarača 1/400 ACE, otvor blende ACE 5,6. AND_4754.jpg

Most preko Amura simbol je Grada Khabarovska. Tamo se ne možete zaustaviti automobilom. A most je toliko dug da hodanje po njemu može rezultirati ozbiljnim putovanjem. Postavljanjem osjetljivosti na 6.400 AISINA, izbjegao sam vibracije prilikom snimanja kroz zatamnjeno staklo, ali zadržao sam malo podmazivanja od kretanja. Praćenje fokusa na središnjoj točki pružilo je siguran fokus na oštrinu.

Nikon

Slika 19. 6400, brzina zatvarača 1/200, otvor blende/11. AND_4835.jpg

PREGLED * DIVLJE ŽIVOTINJE * IZVJEŠTAVANJE O VATRI * SNIMANJE NA ŠVEDSKOM STOLU

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: