Dizajnerske tave za umake od interneta dale su nam nekoliko ideja za doručak s prvim elementom

Činilo bi se-kaša, tost i kajgana-što bi moglo biti lakše? Ali ako imate i trunku mašte i nešto ili nekoga! nadahnjujuće, zdravice će se pretvoriti u srca i buketi će se pojaviti na jutarnjem stolu. Da, također pomalo neobično: na primjer, od šparoga.

Prvi element inspiracije je čovjek u kuhinji

O tome kako se obična jutarnja jela mogu pretvoriti u umjetnička djela, u otvorenoj kuhinji modnog restorana, chefa ustanove-Aleksandra Novoselova – pokazao je na Internetu. Kad muškarac kuha, žene tiho slušaju, a prije nego što započnu obrok, fotografiraju jelo: ljepota ne smije otići bez ostavljanja uspomena na sebe!

Posuđe

Aleksander Novoselov, kuhar restorana Nazionine

TVS

A ovo smo mi – peti elementi

Drugi element inspiracije je pravo posuđe

Kvalitetna, lijepa, europske proizvodnje-testiranje upravo takvog dizajnerskog talijanskog posuđa za kuhanje tvrtke asa odvijalo se paralelno s kreativnim procesom. Za Poglavlje Euroazije, impozantnog Raphaela Menchija, prikladno je pokazati sve prednosti pravog visokokvalitetnog posuđa u formatu kulinarske majstorske klase: “jedno je reći da se na jelima za kuhanje može kuhati bez ulja i masti, bez straha od izgaranja, a drugo je pokazati to u praksi, objašnjavajući kako mi Talijani pripremamo svoja poznata zdrava i ukusna jela”. niz linija posuđa za kuhanje na internetu razvijen je u suradnji s vodećim svjetskim dizajnerima.

Tave, lonci, tave za pirjanje i druge vrste posuđa dizajnirani su tako da služe svojim vlasnicima ne samo na štednjaku, već i na policama u kuhinji da budu predmeti interijera na koje se možete ponositi. “Posuđe za kuhanje na internetu proizvodi se u Italiji od 1968. godine. Tvrtka je osnovana u gradu Urbino-nalazi se između Riminija i Firence, usput rečeno, ovo je mjesto rodno mjesto velikog Rafaela Santija. Jamčim da se sav naš pribor proizvodi samo u Italiji”, kaže Rafael Menci. – “S proizvodnjom u Italiji, ne samo da možemo kontrolirati kvalitetu posuđa što je više moguće, već možemo biti inspirirani ljepotom i umjetničkim djelima Italije i surađivati s našim prvoklasnim dizajnerima”.

Posuđe

Raphael Menchi, šef Euroazije za internet

Zobena kaša s bobicama, orasima i suhim voćem “malo slomljeno srce”

Kuhar je kuhao samu kašu u dizajnerskim tavama za pirjanje na internetu – mlijeko i žitarice ne izgaraju u njima. Na pitanje o glavnoj tajni ispravne kaše, Aleksandar je odgovorio ovako: “glavno je ne odstupiti od nje.”!”Pa, tajna izvanrednog posluživanja najobičnijih zobenih pahuljica je sljedeća: kašu izlijte u prekrasnu posudu, pospite mješavinom orašastih plodova i suhog voća na vrh, jagode narežite na komade i rasporedite po vrhu.”. Iz tostiranog tosta izrežite srce kalupom za srce i stavite ga na stranu lonca.

TVS
Posuđe
TVS
TVS

“Malo slomljeno srce” potiče dobar apetit

Omlet na talijanski način s mozzarellom, rikolom i rajčicama

Omlet je osjetljiva stvar i dvije su stvari vrlo važne. Prvi je ispravan omjer i naš kuhar dijeli tajnu: za omlet od 3 jaja trebate uzeti onoliko mlijeka koliko stane u 3 polovice školjki od njih. Pa, drugi važan detalj je visokokvalitetno posuđe, u našem slučaju-tave s neljepljivim premazom.

Listovi rukole, polovice trešnje, malo mozzarelle položeni su na gotov omlet. Posljednja gesta je malo maslinovog ulja, a to je ono koje daje poseban mediteranski okus i izuzetno je korisno ako se koristi ne termički obrađeno, već ovako-u svom prirodnom obliku.

TVS
Posuđe
TVS
Posuđe

Glavna stvar u omletu je da ljuska i tava ne propadnu

Sendviči s prženim jajima i šunkom na žaru

Neobična ideja za posluživanje sendviča: na tanjur naš kuhar položi pergamentni papir “tako topliji i nekako domaći”, dijeli , na vrhu-lišće salate i na njima – tost bez maslaca, čija je sredina izrezana u obliku srca: pozdrav našoj zobenoj kaši, na farmi se ništa ne gubi!

I vrlo je prikladno staviti nadjev u ovu rupu – u našem slučaju to je slanina pržena bez ulja u tavi s roštilja na internetu. Pa, odozgo je cijeli sastav okrunjen prženim jajima-ljepota!

TVS

Slanina na žaru postala je prugasta kao i prirodna svinja

TVS
TVS
Posuđe

Sastavljanje sendviča je uvrnuta stvar

Pržena jaja sa šunkom na žaru i hrpom šparoga

Šparoge su se prethodno kuhale na pari, a sve ostalo se događalo pred našim očima: kriške slanine pržene su u tavi s roštilja na roštilju bez ulja, pržena jaja u posebnim tavama za jaja iz interneta.

Posluživanje jela s jedne strane je elementarno-na tanjur rasporedite šparoge, slaninu, listove salate i sve prekrijte prženim jajima. Ali pogledajte kako je slikovito!

Posuđe
TVS
TVS

Kajgana: i gledala me u oba oka…

Posuđe

Za pripremu savršenih kajgana, internet proizvodi posebne mini tave

Tanke palačinke a la Rus punjene jogurtom od jagoda i bobičastim voćem

Postoji mnogo recepata za palačinke, svaka domaćica ima svoje, glavna stvar je da postoji posebna “tava za palačinke” s visokokvalitetnim neljepljivim premazom i niskim stranama. Pa, neobična prezentacija može se naučiti od kuhara restorana u restoranu: nema tradicionalnih cijevi i omotnica!

Palačinke su toliko tanke da ih možete jednostavno proizvoljno, lagano zgužvati, poput komadića tkanine, staviti na tanjur, preliti umakom od prirodnog jogurta i jagoda nasjeckanih miješalicom i na kraju ukrasiti grančicom metvice.

Posuđe
TVS
TVS
Posuđe
Posuđe

Ah, ove palačinke u svjetlu! Da, Bog s njom, s strukom…

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: