Aparat za kavu s rogačem Ace & Ace-850: Šik Espresso

Aparati za kavu istisnuli su aparate za kavu s rogačem. Ali mnogi razmaženi potrošači kave odustaju od njih, kažu da “nešto nedostaje”. Očigledno, duše, topline i mogućnosti da sami sudjelujete u procesu.

Zigmund & Shtain ZCM-850

Predstavljamo aparat za kavu s rogačem Ama & ama-850. Uz njegovu pomoć možete stvoriti, “dočarati” prilikom pripreme kave. Istodobno, u njemu je puno automatizirano, a može pripremiti dvije šalice espressa u samo 25 sekundi, što je važno u svako užurbano jutro.

Upoznavanje s Aina & apa-850

Zigmund & Shtain ZCM-850

Neću reći nepotrebne riječi o izgledu ovog aparata za kavu s rogačem, sve je jasno vidljivo na fotografijama s. Razin.

Aparat za kavu je lijep, izgleda pristojno, zvuči otrcano, ali ukrasit će svaku kuhinju.

 • Dimenzije: 27,4 ACE 22,7 ACE 30 cm. Ama & ama-850 manje od mnogih aparata za kavu, ali ne i ” beba “.
 • Utičnica ne smije biti daleko – kabel za napajanje je samo 80 cm.
 • Spremnik za vodu je prostran: 1,5 litara dovoljno je za nekoliko dana, čak i uz aktivnu konzumaciju cappuccina i pića s mliječnom pjenom. Nalazi se iza tijela aparata za kavu. Morate razumjeti spremnik gore da biste ga izvadili, ali možete dodati vodu jednostavnim uklanjanjem poklopca. Na zidu su oznake minimalne i maksimalne razine vode. Jasno su vidljivi čak i naočalama testirano na sebi . Ali nema filtra za pročišćavanje vode. Proizvođači sugeriraju da ako koristite vodu iz slavine, onda samo prethodno očišćenu filtrima skrivenim ispod sudopera.
 • “Krov” aparata za kavu je grijan, tamo možete spremiti nekoliko šalica za kavu tako da su uvijek pri ruci.
 • Visina šalica koje se stavljaju ispod roga je do 9 cm.
 • Cijev za kapućinator okreće se iza tijela aparata za kavu, tako da se može koristiti vrč za mlijeko ili vrč bilo koje veličine. Ovaj pribor nije uključen, morat ćete ga sami odabrati.
 • Posuda za kapanje lako se uklanja, kao i svi aparati za kavu.
 • Na lijevoj bočnoj ploči kućišta nalazi se prekidač-regulator dovoda pare, tamo bi trebao biti slobodan pristup. To je važno uzeti u obzir pri odabiru mjesta za Ama & ama-850 u kuhinji.

Značajke

Ama & ama-850 aparat za kavu

Ovaj aparat za kavu s rogačem ima pumpu talijanske proizvodnje. Tlak u pripremi espressa doseže 15 bara. To jamči visoku gustu pjenu i izvrsnu kvalitetu pića.

Ali svakako ćemo provjeriti

.

Espresso

U aparatu za kavu s rogačem, Ama & ama-850 možete pripremiti jednu šalicu espressa ili dvije istovremeno. Za to je predviđen zaseban način rada, kao i dodatni” dvostruki ” filter za rog, koji se može instalirati za pripremu dvije porcije i za ristretto.

Vrijeme pripreme jedne šalice espressa: 15s, dvije šalice-25S. Sljedeća serija može se kuhati nakon 2 minute.

Provjeravamo

Espresso se dobiva s visokom pjenom lijepe kremaste boje. Ni sami nisu očekivali da će rezultat biti tako dobar.

Porcija espressa – 40 ml, pjena dodaje 10-15 ml volumena. Kava je jaka, aroma za cijeli stan, ujutro je vrlo okrepljujuća. Piće je stvarno vruće.

Da biste pripremili dvije porcije, ponovno sam instalirao filtar: jednostavno je, potrebno je da se usjek na kunau filtra podudara s utorom na Rogu. Stavio sam dvije šalice-i nakon 25 sekundi, dvije šalice espressa bile su spremne.

Ainta & ainta-850 kava

Rezultati

Bili smo ugodno iznenađeni kvalitetom pića!

Cappuccino

Kuhanje cappuccina u Rogaču Aparati za kavu Aina & apa-850 ide ovako: prvo napravite Espresso, a zatim pjenu. Za njegovu pripremu vrijedi klasični cappuccinator.

Odmah nakon pripreme pjene nećete moći napraviti espresso, jer aparatu za kavu treba vremena da se ohladi. Stoga je postupak strogo definiran.

Provjeravamo

Pripremljeni espresso. U vrču za mlijeko pravimo pjenu. Da biste to učinili, pritisnite gumb za paru, zamijenite spremnik ispod cijevi kapucinatora, pažljivo okrenite regulator pare sa strane. Proces je krenuo. Mlijeko se tuče i zagrijava. Mnogo, naravno, ovisi o vrsti mlijeka, ali nismo imali zabluda s bilo kojim kupljenim u najbližem supermarketu.

Asa & asa-850 pjena

Rezultati

Sve je u redu!

Kakao

U receptima koji se nalaze u uputama za uporabu pronašao sam kako napraviti kakao. A budući da je to moj omiljeni jutarnji napitak, nisam mogao odoljeti i pripremio sam ga uz test kave.

Prvo sam uz pomoć cappuccinatora zagrijala malo mlijeka u šalici. Zatim sam tamo dodala žlicu kakaa u prahu i natočila još mlijeka. Poslao sam cijelu smjesu ispod cijevi kapucinatora – pjena se istukla, smjesa se zagrijala, kakao prah se ravnomjerno otopio.

Rezultati

Ispada ukusnije nego ako samo otopite kakao prah u kipućoj vodi i dodate mlijeko. Piće je prozračno, mekano. Mislim da će se djeci više svidjeti.

Americano

Aparat za kavu s rogačem Ama & ama-850 ima ručni način rada. Pomoću nje možete povećati volumen porcije. Ili možete koristiti metodu predloženu u receptima proizvođača: ulijte kipuću vodu u šalicu, a zatim je stavite ispod korneta i pripremite espresso.

Provjeravamo

40 ml kave nije dovoljno za mog oca. Navikao ga je piti u velikim količinama. Istina, njegova omiljena šalica nije umetnuta ispod roga. Pronašli smo kompromis: široka šalica visoka 9 cm. Stavlja ga, pritisne gumb “s dlanom”. Kad se šalica napuni, ponovno pritisnite da zaustavite posluživanje kave. I to je to.

Rezultati

Tata voli.

Ama & ama-850 aparat za kavu

Vrela voda

Kroz cijev za kapućinator možete uliti vruću vodu u šalicu. Morate ga zamijeniti ispod cijevi i postaviti regulator u položaj para voda. Ako pritisnete gumb s jednom šalicom, tada će kipuća voda teći 15 sekundi, s dvije-25 sekundi.

Treba više vode? Pritisnite ručni način rada i voda će teći dok ponovno ne pritisnete gumb. Maksimalno vrijeme kipuće vode je 90 sekundi. Ali u ovom slučaju treba postaviti prazan kornet bez kave.

Provjeravamo

Sve radi.

Rezultati

Iskreno, nisu ga koristili. Uvijek pri ruci čajnik s kipućom vodom. Ali ako vam iznenada treba čaša tople vode, znamo da postoji takva prilika.

Grijanje

Para može zagrijati ohlađeno piće: samo pritisnite gumb za paru, pričekajte stalnu indikaciju, spustite cijev duboko u šalicu i okrenite regulator pare.

Rezultati

Da, tako možete zagrijati ne samo kavu, već i ohlađeni čaj. Povoljno i brzo.

Koristeći recepte iz uputa za aparat za kavu s rogačem Ace & Ace-850, možete kuhati Americano, latte, macchiato, glace, mochacino, RAF, flat bijela, frappe, bečka kava, Irish, vruća čokolada, kakao.

A & apa-850 kontrola

Upravljanje

 • Gumb, piktogrami su jasni i izražajni: jedna šalica, dvije šalice, uključivanje u sredini , ručni način rada, para.
 • Sa strane je prekidač za paru/ vodu s glatkim podešavanjem.
 • Kad se aparat za kavu zagrijava ili hladi-indikatori trepere, Ainz & Ainz-850 je spreman za rad-svijetli ravnomjerno.
 • Nakon pripreme jedne ili dvije šalice kave-aparat za kavu automatski se isključuje.
 • Kada koristite ručni način rada ili prekidate postupak kuhanja espressa, morate ponovno pritisnuti gumb.
 • Da biste pripremili pjenu, morate pritisnuti gumb s parom, a zatim pažljivo otvoriti regulator pare. Prije pripreme pjene, proizvođač preporučuje ispuštanje kondenzacije kako kapljice vode ne bi ušle u mlijeko. Dovod pare može se zaustaviti u bilo kojem trenutku okretanjem prekidača u gornji položaj.
 • Automatsko isključivanje aparata za kavu Ama & ama-850 događa se 25 minuta nakon uključivanja.
 • Uređaj će vas podsjetiti na potrebu uklanjanja kamenca petostrukim” namigivanjem ” indikatora. To se događa otprilike jednom u 2-3 mjeseca.

Njega

Odmah nakon mućenja mlijeka, cijev za kapućinator mora se isprati. Prvo iznutra okretanjem regulatora u položaj para voda. Zatim, kad se ohladi, uklonite vrh i isperite ga tekućom vodom, a cijev obrišite vlažnom krpom.

Svaka dva do tri mjeseca trebali biste ukloniti kamenac s aparata za kavu s rogačem Ama & ama – 850. Da biste to učinili, ne morate kupiti skupe posebne alate. Trebat će vam 3 žličice limunske kiseline na litru i pol vode.

Video

Značajke IPA & IPA-850

Zigmund & Shtain ZCM-850

Tlak: 15 bara.

Spremnik za vodu: uklonjiv, zapremina 1, 5 l.

Značajke: Talijanska pumpa, ugrađeni termostat, platforma za grijanje šalica, uklonjiva posuda za kapanje, Duljina kabela za napajanje 80 cm.

Oprema: dva filtra različitog volumena, žlica-tamper, upute s receptima

Sigurnost: zaštita od pregrijavanja i prekomjernog tlaka, automatsko isključivanje.

Snaga: 850 Vata.

Težina: 3,6 kg.

Jamstvo: 1 godina.

Životni vijek: 3 godine.

Rezultati

Aparat za kavu s rogačem Ina & apa-850 izvrstan je u pripremi kave. Zgodan, jednostavan za korištenje. Može kuhati 2 šalice odjednom. Daje vam priliku da” dočarate ” piće kad ima vremena i pripremite piće što je brže moguće ako ste u žurbi. Možete povećati volumen porcije.

Kratki kabel za napajanje.

potrošač preporučuje

Aparat za kavu s rogačem Ina & apa-850 dobiva znak “potrošač preporučuje”!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: