Amapinois predstavio je kompletnu liniju modula amapinois za rusko tržište

Tvrtka asa, koja posjeduje marku asa, predstavila je liniju modula Asa na ruskom tržištu koji vam omogućuju proširenje funkcionalnosti pametnih telefona ASA serije asa.

Telefoni i komunikacije

Motorola

Hasselblad True Zoom

Među uređaje koji će biti dostupni za ruske korisnike, panoramska fotografija i video kamera Camera 360°, konzole za Gamepad, fotoaparat s optičkim zoomom Hasselblad True Zoom, video projektor Insta-Share Projector, baterija velikog kapaciteta Turbo Power Pack, tanka baterija je u MORH-Power Pack, snažni zvučnici JBL SoundBoost 2 i stražnji paneli Style Shell.

Mobilna fotografija dugo je i čvrsto ušla u naš život, postajući ne samo prikladan alat za očuvanje nezaboravnih trenutaka, već i popularno sredstvo kreativnog izražavanja. Modul Camera 360° daje novi stupanj slobode za vlasnike pametnih telefona Motorola Z serije, omogućujući vam da napravite panoramske slike s kutom pokrivanja 150 i 360° i video snimanje u formatu 4K 360° surround zvukom. Posebni softver s interneta pruža jedinstvenu priliku za uređivanje panoramskih fotografija i videozapisa izravno na pametnom telefonu i njihovo emitiranje na kanalima društvenih mreža.

Telefoni i komunikacije

Telefoni i komunikacije

Camera 360°

Modul asa pretvara pametni telefon ASA serije asa u punopravnu prijenosnu igraću konzolu ASA s dva džojstika i kompletnim skupom gumba za upravljanje. Ugrađena baterija od 1.035 mAh omogućuje vam igranje do 8 sati s jednim punjenjem.

Među ostalim modulima predstavljenim na ruskom tržištu, ipa je pametni telefon koji pretvara u profesionalnu kameru s 10-strukim optičkim zumom i mogućnošću snimanja u formatu IPA. Modul je opremljen optičkom stabilizacijom i objektivom žarišne duljine 4,5-45 mm s relativnim otvorom od 3,5-6,5.

Modul Ama-ama nezamjenjiv je za korisnike koji vole gledati fotografije i videozapise sa svog pametnog telefona u društvu prijatelja. To je pravi digitalni projektor koji može projicirati sliku na bilo koju površinu, dobivajući sliku dijagonale do 70 inča.

Motorola

Pametni telefoni

JBL SoundBoost 2

Dodatna baterija, s debljinom od samo 4,99 mm, može produžiti vijek trajanja baterije pametnog telefona za 16 sati. Modul Amapin povećava vrijeme rada pametnog telefona za 24 sata i podržava tehnologiju brzog punjenja amapina, kako pri mrežnom punjenju, tako i pri napajanju pametnog telefona.

Modul IASIN 2 namijenjen je ljubiteljima glazbe koji žele radikalno poboljšati zvuk svog pametnog telefona. Dva 27-milimetarska zvučnika od 3 vata pružaju maksimalnu glasnoću od 80 IAS-a s frekvencijskim rasponom od 200 Hz-20 kHz.

Moduli za pametne telefone serije, osim što proširuju funkcionalnost, pomažu korisnicima da se istaknu u gomili. Lagani i kompaktni, lako se uklapaju u džep i služe kao modni dodatak, odražavajući osobnost svog vlasnika.

Pametni telefoni

Motorola

Insta-Share Projector

Procijenjene maloprodajne cijene uređaja su:

Modul 360 360-17 990 kuna;

Modul internet – 19.990 kuna;

Modul Ina-Ina-22 990 kuna;

Modul NASA – 3990 kuna;

Modul NASA-4990 kuna;

Modul 2-5990 kuna;

Modul Internet s bežičnim punjenjem – 1990 kuna;

Modul NASA – 2990 kuna;

Modul Amapin bit će dostupan na ruskom tržištu u studenom 2023. po procijenjenoj maloprodajnoj cijeni od 4990 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: