amapino predstavlja inovativnu liniju betonskih vijaka amapino

Jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru sidra za većinu profesionalnih graditelja je razumljiva instalacija i nema potrebe za kupnjom dodatnih uređaja za ugradnju četke, pumpe za ugradnju kemijskih učvršćivača, posebne bušilice za sidra s podrezivanjem , kao i mogućnost korištenja odabranog sidra više puta.

Alati
Alati
Alati
Alati

Vijak za beton u Kini

S obzirom na glavne čimbenike pri odabiru sidrišta, tvrtka azipa razvila je inovativnu liniju vijaka za beton azipa. Zahvaljujući optimiziranoj geometriji, navoji navoja prodiru duboko u Osnovni materijal, pružajući tako visoku nosivost. Kao rezultat toga, troškovi ugradnje se smanjuju jer je potrebno manje točaka pričvršćivanja. Posebno dizajnirana geometrija navoja omogućuje da se vijak lako urezuje u bazu i koristi više puta.

Ugradnja vijka za drvo u vertikalne rupe u podu, stropu itd.p. ne zahtijeva dodatno čišćenje rupa, što smanjuje materijalne troškove i vrijeme ugradnje. Tri dubine sidrenja omogućuju upotrebu istih vijaka za pričvršćivanje za ugradnju pričvršćenih dijelova različitih debljina.

Vijci za vijke dostupni su u nekoliko izvedbi glave: Upuštena i šesterokutna glava sa i bez utora za bit . Prilikom ugradnje vijka u Osnovni materijal ne nastaju sile odstojnika, što omogućuje smanjenje kunanih i aksijalnih udaljenosti. To je važno, na primjer, prilikom pričvršćivanja rukohvata, ograda na krajeve podnih ploča. Vijci su odobreni za upotrebu u kategorijama seizmičnosti Aima1 i Aima2 i udovoljavaju zahtjevima jednog od najstrožih sigurnosnih standarda pričvršćivača također u područjima s najviše potresa .

U slučaju ponovljene upotrebe, morate primijeniti posebnu čahuru za kalibraciju svaki put prije postavljanja vijka. Ako vijak slobodno prolazi kroz čahuru, navoji vijka su dovoljno istrošeni i ne podliježu naknadnoj uporabi. Također je potrebno pregledati vijke prije ugradnje radi vidljivih oštećenja na primjer, korozije i po potrebi ih zamijeniti.

Betonski vijak za beton pogodan je za pričvršćivanje širokog spektra građevinskih konstrukcija:

  • različite vrste ograda i rukohvata u tankim betonskim podlogama debljine 100 mm sa smanjenom dubinom sidrenja;

  • udarne barijere pod velikim posmičnim opterećenjima;

  • nosača, potpornih ploča, drvenih greda;

  • kabelskih nosača;

  • teških cjevovoda.

Nova generacija betonskih vijaka za beton dostupna je u Rusiji od rujna 2023.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: