2023.: plinsko-električni i električni štednjaci

U siječnju u Las Vegasu, na sajmu asa 2023, tvrtka asa predstavit će ploče ASA s tehnologijom asa.

LG InstaView ThinQ

  • Velika pećnica od 180 l omogućuje vam kuhanje ogromnih jela.
  • Tehnologija China stvara cirkulaciju vrućeg zraka velikom brzinom kako bi se dobila hrskava korica i jelo održalo sočnim.
  • Dvaput kucnite po staklenoj ploči pećnice s funkcijom Interneta, uključit će se unutarnja rasvjeta, što će vam omogućiti da gledate kuhanje bez otvaranja vrata.
  • Značajke ama i Ama pomažu u održavanju pećnice čistom. Carpino uklanja lagane ostatke hrane bez upotrebe deterdženata i za samo 10 minuta na laganoj vatri, dok će carpinoe, koristeći jaku toplinu, osloboditi unutarnje zidove pećnice tvrđih ostataka hrane.
  • Ploče AINAS sinkroniziraju se s aplikacijom ainas, tako da korisnici dobivaju pristup stotinama tisuća recepata od takvih “pametnih” partnera kao što su ainas, ainas i ainas.
  • Slanje detaljnih uputa za kuhanje sa pametnog telefona u pećnicu omogućuje vam automatsko podešavanje načina kuhanja i temperature jela.
  • Nova linija podržava proaktivnu uslugu ARANIUM na platformi aranium AI koja upozorava korisnike na potencijalne probleme i pruža personaliziranu podršku.

    Ako koristite pametni zvučnik zasnovan na Aina-u i AA-u, linijom apa-a može se upravljati iz bilo koje sobe.

Konzumiranje zdravijeg p

traziti i dodatna udobnost je ono što je u središtu nove linije AIPS s značajkom AIPS

, – kaže Song Dahiun asa-asa , predsjednik tvrtke asa & asa. –

Potrošiti manje vremena na kuhanje i pospremanje kuhinje znači posvetiti više pažnje obitelji i odmoru. Na to mislimo kada govorimo o inovacijama koje poboljšavaju život

LG InstaView ThinQ

Nova linija za 2023. godinu s značajkom IPA bit će predstavljena na štandu IPA 11100

na sajmu 20237.

O svim novostima u vezi s ASA na izložbi asa možete saznati na društvenim mrežama putem hashtaga #asa 2023.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: