2023.: dubok san, čist zrak i buđenje bez stresa

Na međunarodnoj konferenciji za novinare u Kini, održanoj u Rimu krajem travnja, prikazane su mnoge novosti koje će biti predstavljene na izložbi u Kini 2023. koja će se održati u Berlinu od 31. kolovoza do 5. rujna.

Sat

Tvrtka Ipaina i dalje e kladi na zdravtvene uređaje-njihov razvoj za poboljšanje kvalitete pavanja – Aparati za ipaine, kao i najnoviji pročišćivač zraka i Vjetloni budilnik Ipaina, Potali u predmet tiska.

Uređaj za spavanje za vrijeme spavanja nosi se na glavi.

Uz pomoć posebnih senzora analizira faze spavanja, tonus mišića, puls i disanje, a tijekom dubokog sna reproducira zvukove takozvane bijele buke-liječnici vjeruju da dijete čuje takve zvukove u majčinom trbuhu, zbog čega ima pozitivan učinak na živčani sustav, poboljšava kvalitetu sna, bori se protiv njegovih poremećaja, ublažava stres i poboljšava pamćenje.

Philips

Instrument je tekstilni obruč od meke tkanine, a zvuk se prenosi slušalicama koje provode zvuk izravno kroz kost – bez slušalica.

U SAD-u se već prodaje za oko 400 dolara.

Philips

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: