Acina filtrira prašinu u suhom i perivom ciklusu-99,99 posto

Njemačka tvrtka asa predstavlja novost-asa univerzalni vrhunski usisavač za pranje sa sustavom filtracije vode i Hepa sustavom-asa-a. Model je opremljen patentiranim inovativnim sustavom za čišćenje HEPA-A-A-A, koji se sastoji od posebne plastične posude s apa vrećicom i ugljičnim filterom.

Ako hitno trebate ukloniti smeće, u Usisavač se ugrađuje HEPA-Ina-Ina, a nakon čišćenja može se sakriti u ormar do sljedećeg puta. Sustav eliminira ljudski kontakt s prašinom tijekom uporabe i odlaganja vrećice.

Zbog posebnog dizajna spremnika, vrećica za prašinu tijekom skladištenja ne miriše i ne praši, pa se u tom stanju može dugo čuvati dok ponovno ne zatreba.

Glavni način suhog čišćenja provodi se pomoću patentiranog Akvafiltera, koji omogućuje čišćenje u 3. formatu, odnosno čišćenje od prašine i prljavštine cijelog volumena prostorije, a ne samo površina. Štoviše, razina filtracije je vrlo visoka-99,99% od prašine i 100% od peludi!

Način pranja omogućuje vam pranje linoleuma, parketa, laminata, pločica, zidova, prozora i ogledala, kao i čišćenje tepiha i tepiha. Mokro čišćenje tepiha raspršuje otopinu za čišćenje pod pritiskom u obliku fine vodene disperzije, otapajući i ispirući prljavštinu, nakon čega se otopljena prljavština i prašina usisavaju snažnom turbinom.

Kao i svi horizontalni Usisavači u svemiru, i ovaj model ima mogućnost vertikalnog i horizontalnog parkiranja. Velika duljina mrežnog kabela-8 metara-olakšava obradu prilično velikog područja.

Komplet uključuje dvije boce koncentrata deterdženta za tepihe i tvrde podove te markiranu torbu za pohranu pribora. A broj mlaznica uključenih u ovaj model je impresivan:

* Patentirana mlaznica za raspršivanje “IPINO” za pranje tepiha, parketa, laminata, prozora i ogledala.

* Mlaznica za prskanje za mokro čišćenje tapeciranog namještaja.

* Mlaznica za pukotine duljina 360 mm .

* Preklopna mlaznica za suho čišćenje poda/tepiha + adapter za parket.

* Mlaznica za čišćenje tapeciranog namještaja.

* Mlaznica četke za čišćenje poliranog namještaja.

* Preklopna mlaznica za temeljito uklanjanje životinjske dlake za pod i tepih “novo”.

* Četka za čišćenje uređaja za grijanje.

* Mlaznica sifona za čišćenje začepljenja u cijevima .

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: